Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Monday, January 31, 2011

~~pRinCeSS~~

princess?? sape yg nk jd pricess? mesti smue brebut2 nk ngaku dr msng2 pricess kn..:)
wah si kecik ni pn ngaku dri dia princess tau~~
 cml kn pricess ktorg.. princess aka izzah ni jiran merangkp sedara aq la.. ari2 brtandng kt umah tau~~ ble dh mlm bru nk blk umah tau~~ ish, pe la ank dara ni kn..:) 
ari ni bwk princess jln2 kt JUSCO BUKIT INDAH~~
dia pnye la excited kn.. siap nk makeup2 tau~~
dh siap makeup tu dia dh borng dh, tnggu ktorg yg xsiap2 ni, si izzah ni men la usik2 brng kt org..
dan dia pn terjmpela sesuatu kn~~
pe la dia jmpe kn.???
dia jmpe sikat, sikat bulat tuk org rmbt kertng~~ sikat bkn bhye kn, pe nk drisaukn pn kn~~
sikat mmg la x bhaye pn kn~~
yg menjadi halnye, dia syok2 sikat rmbt dia, rmbt dia leh plak trgulng skali ngn sikat tu~~
dh jd satu hal ktorg nk kuarkn rmbt dia dr sikat bln tu~~
memakn mase stgh jam ok, sampai pnggl ummi dia dtg tau, nk mntk tlg leraikn rmbut tu dr sikat durjana tu..haha si izzah ni meraung2 la mngis kn sbb sikat xleh bkak~~
akhrnye slps stgh jam ktorg brjaya leraikn rambut tu~~ bkn ktorg la sbb aq x amk part pn dlm aktvti meleraikn rmbut izzah..hehe
skrg dia dh fobia tgk sikat tu2~~
bju yg pink tu dia bru bli td tuk dia pkai ms kawin angah nnt~~ dia pn dh trlbh exctd ckp dia nk kawin ngn angah..:)

jom tgk pic2 yg xsberapa ni.. saje nk persan2 ni..:)
sblm kuar~~ izah nangis2 aq sebok posing2~~ hehe


gmbr ngn adk, kt fitting room pn boleh~~

nampk sgt pendk ok~~


ngn izzah~~

muke nk serius kn~~ haha



TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

Sunday, January 30, 2011

~~tAnJunG PiAi~~

waa... lame dh x g tnjung piai.. ceh, pdhal ni bru 2nd time g~~ 1st time g ms sklh dlu, ms tngktn 4 kot~~
ni g sane pn ade tjuan~~ nk amk adk, dia ade seminar kt sane~~
ble dh g sane trknang la ms 1st time g dlu~~
wah, sgt rndu zaman sklh ok~~ dh lame sgt brlalu, g sklh dlu njoy2 je, blaja men2 je kn.. ceh, mcm la dh msuk u x blaja men2 kn~~ lg la kjenye nk njoy je kn~~hehe
sernk tau ms sklh dlu g kem kt tnjng piai~~ psng khemah~~ kt sane byk monyet tau, same la cm kt uitm s alam tu..hehe monyet2 tu curi mknanan2 ktorg yg kt dlm khemah tu la~~
plng xleh lupe ms jln mlm tau, kne jln sorg2 la, kne kaco plak kn~~ ms tu mmg la bc ayt kursi pn dh tnggng trblk sbb takot sgt kn~~ pastu ble abs, mmg cgu gelakkn ktorg la kn~~ ckp bc ayt kursi tnggng trblk la, trse plak kn~~ sbb aq la orgnye kn..hehe
sgt mrndui zaman sklh la~~ zamn diploma~~ rndu kwn2 smue.. miss n luv u all~~
dlm kete smpt lg amk pic2, tp dlm kete je la kn, sbb ujan la ari ni, so xdpt posng lbh..hehe





bdk kecik yg prsn~~ dlm kete pn nk makeup2~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

Saturday, January 29, 2011

~~hAppY hOliDay~~

mood cuti dh dtg.. yeaahh.. pdhal mood cuti dh sart ms sblm cuti lg..
seronoknye dh blk umah.. home sweet home~~
tp cuti ni tersgtla bz konon~~ nk kawin kn~~ bkna aq la kn, angah yg nk kawin~~
sbr ye kawn2 yg dh xsbr sgt nk tgk aq kawin tu.. hehe aq mntk almt nk bg kad pn korg ingt aq nk antr kad kawin tuk aq kn~~
korg tnggu je la ye, msnye akan tbe jugak~~ sgtla poyo kn~~
1st activty aq d rumah~~ online je kje aq kn.. kjenye update blog, n fb.. sbb sgt truje kn~~
tp bkn on9 smate2 tau.. d sampng tu aq sebok la menggntng dan mnanmpl serta mnulis nama2 anda yg brtuah sgt tu kn sbb djmpt dtg ke majls kawin angah~~
tuk kwn2 ku yg ade d salam, aq bg by hand je lakn aftr cuti ni ye~~
k la nk smbng kje aq~~ happy holiday kwn2 ku~~ love u all~~

proses penamplan nama kt kad2~~
TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

~~making sushi~~

wow.. i have blog now.. bangga jap.. sori la blog sblm ni ade problem ckit, so aq update je bnde yg same k~~ni berkat smgt drpd kwn2 aq la aq nk wat blog~~
1st entry ni aq nk cte psl ktorg wat sushi~~
thanks to akma love tukang mask trhbt d abad ni, maka jd la sushi2 yg sdp dan mmbuatkn ktorg yg sedia tembam smakin la tembam kn.. korg jgn jeles k.. ni mmg sushi tahap 1st class la..nyum2~~
xyah la tlis pnjg2 k, nnt korg bosan plak kn, so tgk la pic2 ms wat sushi tu ye~~ 





bahan-bahan: hotdog, udang, ketam, telor, timun































sushi2 yg sdp..nyum2



bekalan kami dh siap..yeaaa

yeaaa... sok dh leh blk umah.. thanks kak bel, zura, jojo n erin yg juga smuenye pencinta makanan, tanpa korg xmnjadila sushi..haha korg mmg best la~~ pas ni kt listkn next actvty aftr CNY k..
sok nk blk jhr dh.. nk bwk sushi ni.. bubye s alam.. 

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-