Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Sunday, July 8, 2012

Bila rindu

Hai semue, datang rajin aku ni mule la nak update blog ari2 kan, dapat kate semangat dari encik tunang yang cakap rindu nak bace blog aku kan *kembang jap* hasil2 tulisan saya memang khas untukmu sayang *jiwang la pulak kan*
Disebabkan encik tunang keje malam ari ni, maka aku pun terasa begitu bosan, handphone pun tak berbunyi, tak ade mesej dari dia, tengok master chef selebriti pun dah tak berase seronok sebab minggu lepas double A dah terkeluar *puiihh..padahal aku bersorak riang bile dia dah terkeluar* miss octopus pun tak berape seronok, aku sekadar pasang je, bukan tengok pun, dengar je suara sebab si kacak fahrin pun tak muncul2 *rindu encik tunang, puji fahrin pulak, buat encik tunang, ketahuila awak begitu kacak di mata saya, yeaaa, esok belanje aiskrim ye sayang..ikhlas ni sambil kelip2 mata wat muke comel, comel kan, dah melalut puji diri sendiri :)
Makanye aku yang kreatif dan berbakat habis ni, mengedit la gambar2 mase aku ngan encik tunang kuar semalam, sekarang encik tunang makin comel la, pastu makin suke bergambar pulak, pantang aku ajak amik gambar, ikot je tanpa banyak soal, pastu tiru gaya aku kan, kalau dulu tak la cam ni, tak pela satu perubahan baik kan, layan saya yang suke bergambar ni kan :)
P/s : semoge awak dapat buat keje dengan baik malam ni, pesakit awak pun berada di dalam keadaan baik..amin
bye, nak berangan2 je la malam ni :)


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

Saturday, July 7, 2012

Happy birthday encik tunang

Peh.. Berkurun dah tak berblogging ni, dah memang bersawang abis, labah2 pun syok je buat blog ni cam umah sendiri kan. Rindu nak menulis sebenarnye tapi mase tak mengizinkab, ceh cam busy sangat la cik khadijah ooi, ari2 bahagia pun tak sempat dikongsi dalam blog kan, encik kekasih sebelum ni pun dah diupgrade ke encik tunang pun tak sempat cite, ingat barang ke boleh upgrade2 kan, Alhamdulillah dah hampir sebulan kami bertunang, tarikh yang akan sentiase tersemat dalam ingatan 9hb6, semoge kami teros kuat menghadapi dugaan mendatang, dan dapat upgrade lagi hubungan yang lebih jauh iaitu suami isteri, insyaAllah :)
hari ni pun special day untuk encik tunang, 7hb7 genapla umor encik tunang 25 tahun, semoge teros berjaya dalam kerjaya, panjang umur, murah rezeki, *dapatla kumpul duit tuk kawin wah kan, sentiase comel dan ceria, amin :)
Tak tau nak bagi ape untuk birthday dia, jadinye aku.watkan pavlova yang aku pun tak pernah makan dan tak pernah buat, 1st trial okey, jadinye aku pun tak tau menjadi ke tak, korang tau tak pavlova rase cam ne? cube share :) ni pic pavlova comel khas tuk encik tunang tersayang :)
Okla aku dah nak kene siap ni, nak gi sambut birthday encik tunang, arapnye dia suke pavlova yang aku wat..
Bye!


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-