Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, June 3, 2014

Jumpa blogger Sha Vanilla

Lame menyepi sebok berbusiness kononnya. Alhamdullilah rezeki anak mama. Yakin dengan rezeki Allah nak bagi kan sebab rezeki tak pernah salah alamat. Thanks for my sifu kate kate dia dah jadi macam motivated untuk diri sendiri. Dia pun dah jadikan macam insipirasi. Budak muda 22 tahun ade produk sendiri, kite yang dah 26 tahun ni baru nak bertatih kan. Tak ape masih belum terlambat boleh usaha lagikan.

Hari tu alang alang hujung minggu nak ke bandar sri putra mesej la sorang blogger tapi dia dah lame tak update sebok gamaknye ini budak pastu tengah preggy lagi tu tak ade masa. Kitaorang selalu komen komen dari sebelum sha kawin lagi. Ni tak lame lagi sha dah nak dapat baby. Tapi ni first time jumpa tau. Nak cod floral mask kat rumah sha. Tapi masa jumpe tu masing masing bercakap macam dah lame kenal dah. Hubby hubby kami dua dua pendiam sorang tanye sepatah sorang jawab sepatah. Kelakar je rasa, yang isteri isteri ni masing masing mulot tak berenti bercerite.

Seronok dapat jumpe sha. Zarif pun suke aunty sha tau dalam perot aunty baby gugurl *tak dapat link kan ke blog sha la sayang, dija update pakai phone je.* terime kasih sha sudi beli dari dija, dapat pulak rezeki untuk zarif. Nanti raya dija gi rumah sha. Tak sabar tunggu sha dapat baby. Nak tengok sha dengan baby ♡

Seronok kan walaupun berkawan di alam maya je selama ni kan bile jumpe boleh pulak mesra macam dah kawan lame *walaupun hati iolls nebes tau sebelum nak jumpe tu, gediks gilo*


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-