Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Saturday, January 29, 2011

~~hAppY hOliDay~~

mood cuti dh dtg.. yeaahh.. pdhal mood cuti dh sart ms sblm cuti lg..
seronoknye dh blk umah.. home sweet home~~
tp cuti ni tersgtla bz konon~~ nk kawin kn~~ bkna aq la kn, angah yg nk kawin~~
sbr ye kawn2 yg dh xsbr sgt nk tgk aq kawin tu.. hehe aq mntk almt nk bg kad pn korg ingt aq nk antr kad kawin tuk aq kn~~
korg tnggu je la ye, msnye akan tbe jugak~~ sgtla poyo kn~~
1st activty aq d rumah~~ online je kje aq kn.. kjenye update blog, n fb.. sbb sgt truje kn~~
tp bkn on9 smate2 tau.. d sampng tu aq sebok la menggntng dan mnanmpl serta mnulis nama2 anda yg brtuah sgt tu kn sbb djmpt dtg ke majls kawin angah~~
tuk kwn2 ku yg ade d salam, aq bg by hand je lakn aftr cuti ni ye~~
k la nk smbng kje aq~~ happy holiday kwn2 ku~~ love u all~~

proses penamplan nama kt kad2~~
TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

3 comments:

  1. eh..,
    angah nk kawen da..??
    tahniah2..
    pasni giliran achik plak..;p

    ReplyDelete
  2. angah: kt jhr nnt dija bg kad kt s alam nnt k
    fana: kt tnggu turn je ni..hehe nnt kt antr kad kt umah awk tau.. dtg la..:)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate