Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Saturday, November 30, 2013

Happy anniversary♥

Lame gila dah tak hupdate blog, bukan setakat bersawang lioas pun dah beranak pinsk kat sini. Iolls sejak dah jadi mak mak ni tersamgatlah busy kononnya. Ni pun update sambil menyusukan anak, terasa mak mak sangat okey. Ikotkan macam2 nak update, rasa cam ade jugak orang baca blog aku ni bile kawan tanye bile nak update blogkan, padahal mar sorang je tanya pun,  propa je lebih kan aku ni.

Hari ni cuma nak wish happy anniversary untuk encik suami tercinta♥ 30.11.12-30.11.13 dah genap setahun usia perkahwinan kami.  Cepat je masa berlalu kan.  Rasa macam baru semalam kita sah jadi suami isteri kan. Hakikat nya dalam masa setahun ni kami dikurniakan anugerah terindah, zuriat halal kami khalil zarif bin mohd zaki.  Zarif pun dah sebulan lebih kiranya zarif la hadiah paling best untuk anniversary pertama ni. Kalau dah ade hadiah paling best kene jugak dapat hadiah yang best kan encik suami *ni khas untuk encik suami baca, nak mintak hadiah punya pasal kan ♥ doakan hubungan cinta kami kekal sampai syurga dan zarif dapat adik ramai lagi ye. Sayang abang banyak2♥

Hari special tapi encik suami kerje,  oncall pulak hari ni. Owh tak hupdate lagi cerita yang aku dah pindah mersing.  Next2 entry la cerita pulak.  Excited woo nak deco deco bilik zarif.  Ok nanti bile ade masa dan rajin *sebab kadang ade je masa tapi malas kan* hupdate lagi ya. Thanks untuk yang sudi baca. Zarif dah besar nak tayang gambar aksi aksi zarif la.


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

10 comments:

  1. beza sebulan je tarikh nikah kite..epi annivsry dear...bezanya kita sy masih sambut berdua..sob3..btw..baby dijah comelll..meh dtg umah auntie nak cubit2..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe yana in shaa Allah ade rezeki awak nantikan, kot2 dapat dua terus kan :) aunty la datang mersing jumpe zarif♥

      Delete
  2. Memi Dija...

    Happy 1st Anniversary Dija & Hubby... alololo comellll baby tuu..geramm tengok... Moga berkekalan ke syurga ye~

    ReplyDelete
  3. Happy anniversary dija n husband... semoga bahagia dunia akhirat...

    ReplyDelete
  4. happy anniversary dijah! untung setahun kawen dah ada baby..hehe

    ReplyDelete
  5. Hepy anniversary dear...seronoknyer smbut ngan bby skali...

    ReplyDelete
  6. wah...sonoknya dh de baby...happy anniversary...semoga bahagia sampai ke syurga...

    ReplyDelete
  7. fuhh lama nye tguu update.. tolong update pengalaman bersalin, berpnatang, pindah.. etc.. cpt.. cpt..

    ReplyDelete
  8. akhirnye... update laju2 lg la mummy.. pengalaman bersalin, pengalaman berpantang, semua lah.. cpt ckit.. kiki

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate