Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, April 6, 2011

~~eAsTerN wARRiOR~~

yuhuuu~~ dah lame gile tak update blog terlalu busy sangat la~~
banyak assignment nak buat, trip gi sabah la, gi melaka la.. macam-macam..
minggu ni ngan depan banyak assignment ngn presentation nak diselesaikan~~
sementara ada kesempatan ni, aku update blog, aku dah siap makeup nak gi dinner malam ni~~
tapi aku bukan nak cerita pasal dinner yang kita orang nak gi malam ni, nak cerita pasal dinner last week yang theme eastern warrior~~
excited kitaorang search kat internet nak pakai ape, baju ape~~
last2 kt orang jumpa satu kedai ni, dekat puchong, so senang la nak pergi sebab area puchong kak bel memang expert, tempat dia kan~~
harga pun berpatutan tau..
korang kalau nak tengok costume2 boleh la tengok website dia abracadabra~~
akhirnye ni la hasilnya~~
tadaaaa~~

ni la maharni~~ nak jadi puteri hang li po la~~

juru andam saya adalah kak bel~~











comelnye aliaa jadi mulan~~

dengan ayna aka jasmine~~

ngan memey~~ tak ikot theme ni~~

ni la king of the night~~ queen tak ade plak kan~~

comel la pasangan jepun ni, kitaorang amik je gambar dengan dia orang~~

ni pendekar melayu kot, gaye dah over..hehe

ni mamat yang jojo minat~~ comel kan..haha

ni kawan2 opkim~~

pendekar jugak kot ni~~

rasa macam artis pulak, malam tu orang tak kenal pun nam amik gambar dengan kitaorang..hehe
okla, nak siap-siap gi dinner~~
nak tau pakai baju ape malam ni???
tungggguuuuu~~
daaaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate