Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Monday, May 23, 2011

~~Alhamdulillah~~

Alhamdulillah~~
 bukan nak cerita pasal lagu Maher Zain ye~~
saje nak menulis setelah lame menyepi kan diri :-)
orang pun mungkin tertanye2 kan kenape dah lame tak update blog??
ade ke orang yang tertanye2 ye? 
tak kisah la, tak ade orang nak tanye pun nak jugak share cerita~~
orang cuti study week study kan, tapi selalunye aku tak study pun dah nak exam dekat baru study..hehe sangat lah malas kan.. tapi kali ni aku menghabiskan cuti study week kat hospital~~
bukan saje2 nak duduk hospital kan, sampai dah boring duduk kat hospital, susah nak tidur, macam2 la kan~~
alhamdulillah sekarang pun dah sihat, walaupun mase kat hospital kesihatan aku terok jugak la kan, aku masuk hospital sebab appendcs pecah~~
bersyukur sangat aku beransur sihat sekarang ni berkat sokongan keluarga tersayang, mama babah angah adik along, jage aku sepanjang aku sakit, my sayang hari-hari datang melawat kat hospital, kawan-kawan baik aku yang datang melawat, mas yang jage aku kat hospital, kawan-kawan yang antar mesej, bagi sokongan & doakan kesihatan aku..
berkat doa semua orang alhamdulillah aku sihat~~
thanks jugak kat kak bel, ayu ngan zura kemaskan barang-barang aku kat rumah tolong angkatakan, terharu sangat~~
bersyukur sangat, dalam keadaan sakit, ramai orang-orang yang tersayang sentiasa berada kat sisi aku~~
sayang korang semua~~
keluar hospital aku pun berpantang gak, makan bubur dengan ikan haruan je~~
sape kate ikan haruan tak sedap?
sedap je aku makan..hehe
mase makan macam tu memang kurus la, sekarang dah boleh makan semue aku makan je dah bertambah semule la berat badan ni..hehe
nak kurus balik la, kene makan bubur je la...hehe
nak makan la, lapar pulak~~
daaaa~~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

6 comments:

  1. yeyyy acik dahh sehat ! yeyy acik dahh kurus ! maintain taw ! heeee (:

    ReplyDelete
  2. hehe.. thanks follow blog acik.. acik dh sihat dh, mkn byk ni.. bg acik tips nk kurus..hehe

    ReplyDelete
  3. good...dija da sht...daleh updated blog selalu.^^

    ReplyDelete
  4. hehe.. thanks zura.. rndu nk update blog, bln 4 tu kn bz byk cte x update kn..hehe
    semangat dah dtg, bru siap edit wat banner..hehe

    ReplyDelete
  5. yeah..dija sudah sihat.. tertunggu gak bila dija nak update blog ni.. pasni boleh on9 dan update citer2 baru ye.. pape pun.. jaga kesihatan ye.. =)

    ReplyDelete
  6. hehe.. tu la. lame gile tak update blog..
    pas ni dh smgt blk nk update blog..hehe

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate