Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, March 23, 2011

~~BaJu Pe Yang SEsuAi untUk temA EasTern waRRioR?~~

yuhuuu~~
tadi ngai tiba-tiba cakap 30hb ade dinner~~
tema EASTERN WARRIORS~~ eastern warrior?? nak pakai baju ape pulak ni~~
hari khamis dah la nak gi sabah, tapi kalau tak gi rugi pulak kan, free je bukan bayar pun, lagipun Pre-Graduation Night, konon nak raikan kita dah nak grad kan~~
lagi pun rugi la kan, dulu diploma pun tak dapat gi PGN, dah beli tiket dah, siap dah ada baju dah, tapi tak dapat gi pulak..huhu
tengah pikir nak pakai baju ape ni, nak sewe baju kat mane2 ke, korang ade cadangan tak baju ape yang sesuai nak pakai mase dinner tu ye?

ni poster dia~~
so, siape-siape student part 5 faculty business boleh la gi, mari kita ramai-ramai memeriahkan dinner tu, buat huru hara..hehe

aku pun tak tahu la nak pakai baju ape ni, tunggu je la malam tu ye..:)
daaaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. waaa....,xsaba nk tgk dijah pki ape nnt..
    jgn lupe cpat2 update dkat blog..;)

    ReplyDelete
  2. hehe.. fana sbr ye.. kt dh sewe bju dh tau..
    next week ade dinner lg.. fairy tale..hehe

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate