Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, October 20, 2011

~rindu nak menulis~

assalammualaikum semue
Achumm, amboi dah bersawang sawang dah blog ni, dah lame gile dah hmpir dua bulan tak jenguk blog sendiri, blog sendiri pun sekadar dipinggiran je, sedihnye blog yang comel ni dah dipinggirkan kan..
Sbenarnye sebelum brangkat ke shah alam ingatnye nak update entry psal raye sakan mkan tak ingat dunia tu, tapi akibat kemalasan aku yang thap mksima tu, aku hanye tulis separuh jlan, akhirnye aku hanye biarkan entry rye sakan aku tersadai di draf sehingga kini
Dah lame tak mngarang entry panjang berjela mbuatkan aku begitu kekok nk buat pnyusunan ayat yng mantap~mantap la sangat sebelum ni, layankan jela
Dah hampir dua bulan aku mulakan semester 5 semule, knape semule? sebab aku terpakse, *hanye trpakse bukan saje nk ulang ulang sbab nak cuci mate atau nak jumpe lcturer lcturer yng dirindui* aku trpakse ulang disebabkan aku tak amik final exam *suke suke je tak nak amik kn* aku tak amik disebabkan masalah ksihatan, malas nak cerite panjang panjang
Mule mule dulu tak amik exam memang kcewe gile la, tnggal nak praktikal je pstu abis degree, tak semu yang kite rancang berjaye seperti yang dikehendaki,Allah yang menentukan segalanye dan stiap yang brlaku ade hikmah, walaupun aku terpakse ulang semester tpi aku msih brpeluang berjumpe dengan kawan kawan satu klas yang lbih baik, tapi dalam pde tu aku tetap merindui kwan kawan kelas ku semester lpas, doakan diaorang semue brjaye dalam praktikal semester ni, dan semoge kali ni aku tk mengulangi ksilapan yang pernah ku lakukan sebelum ni, kelas pun tk pack sangat la, ade yng lecturer lepas ajar, semue lcturer sem ni ok ok sangat, sangat relax sem ni, ade yng aku tak payah buat assignmnt and presentation pun, amik mrkah sem lepas je, cume buat test je, smpai kawan aku, ayu, jles dengan aku sebab relax sangat kan, sekarang aku de ayu untuk luahkan perasaan *gedik gile* ayu bce ni perasan abis
Tapi kan yang tak bestnye aku banyak kelas lopong lopong *suke suke je gune ayat sendiri* klas lpong lopong tu contohnye mcam ari slase de kelas pukul 8.30 pstu klas kul 4 pulak, suke suke je nak suruh aku buang mase kat uitm kan, memang tak la, gap je aku akan balik rumah, nak makan lagi, tidur lagi, tu yang penting tu kan,haha
Panjang panjang tulis bukan nk ltak gambarkan, msti orang bosan gile nak bce *ade ke orang nk bace, perasan pulak kan* nanti bile rajin au update lgi, sekarang ni update pakai hndphone je, kat rmah shah lam line lmbap gile tu malas nak update
Okla,mate pun dah ngantok,esok malam aku dan family nak brcuti ke jkarta, mentang mntang ulang sem aku ponteng je kelas, rabu bru balik sini, mane mne tmpat yang ade wifi nanti aku update la psal crite kat sane ye, kat bndung pn ade tempat mcam universal studio singapore tau, nama dia trans bndung studio *betul ke* tmpat ni terbesar di dunia, tk sabaunye nak gi~

Daaaaa

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate