Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Monday, February 6, 2012

~~jaja fashion style, stock panas!!!~~

yuhuuu
lame gile dah tak update blog, hari ni nak cerita pasal business je
siape2 yang berminat boleh pm saya kat facebook khadijah hishamuddin ataupun hajar hishamuddin dan boleh la ramai ramai like page jaja fashion style
semue baju nya adalah limited edition, siapa cepat dia dapat ye

kaftan izora 3 tone

rm130
available: 1
KI001

rm130
available: 1
KI002

rm130
available: 1
KI003

kaftan  rose 3 tone

rm150
available: 1
KR004

rm150
available: 1
KR005

kaftan pendek flora
rm100
available: 1
KF006

blaus lining 3 tone
rm120
available: 1
BL007

blaus lining 3 tone
rm120
available: 1
BL008


dress batik exclusive:

gold
rm150
available: 2
free size
DE009

green
rm150
available: 1
free size
DE010

red
rm150
available: 1
free size
DE011

jubah bermanik cinta:

rm160
available 1
size: s
JC012


rm160
BOOKING
size: L
JC013

rm160
available 1
size: m
JC014

dress korea sonata:

rm80
available : 1
free size
DS015

rm80
available : 1
free size
DS016

rm80
available : 1
free size
DS017


blause korea leopard:
rm60
BOOKING
free size
BL018

rm60
available : 1
free size
BL019

jubah lining flora:
rm140
BOOKING
size:m
JF020

rm140
available: 1
size: M
JC021

rm140
available: 1
size: L
JC022

rm130
available 1
size: M
JSC023

sesiapa yang berminat boleh pm code, reservation can only be made within 3 days
thank you :)

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

3 comments:

  1. walawehh...
    macam2 pattern or style pompuan skng ye..
    untuk lelaki xde ke...hehe~

    ReplyDelete
  2. wah!dah biz dah sekarang....jelesnyee! :P

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate