Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, August 29, 2012

selamat hari raya

yuhuu.. kemalasan mengupdate blog menjadi2 kan, nak kata kebusyan yang melampau tak jugak, penganggur terhormat gak ni, alhamdulillah result aritu dah keluar, bermakna aku dah berjaya menghabiskan degree, cume tunggu konvokesyen day on november nanti :)
masih memegang status penganggur pada 12 syawal ni, kerje come to mama, come baby, huhu baru tau betape susahnye nak dapat keje kan, bertambah susah dan memeningkan kepala lagi bile sijil spm pun turut menyembunyikan diri, saje nak bagi aku duk umah lame2 kan, terpakse la mohon sijil spm yang baru haish dugaan betol.. kalo sape2 memerlukan bibik ke baby sitter ke boleh la hubungi aku, aku sedia berkhidmat haha
sekarang banyak offer keje bahagiab sales, walaupun aku terlebih la ranah tamah aku tak berape minat bahagian sales, ketahuila korang semue kat luar sane marketing tu luas okey bukan sekadar sales, nak aku bagi definisi marketing pulak ke, bosan bile orang asik kaitkan marketing ngan sales je, bosan okey, jadinye bagi la aku kerja bahagian marketing, bukan buat sales semata mata ye
memang suke merapu kan kononnya nak bagi ucapan raya kan walaupun agak terlambat kan, selamat hari raya kawan2, moge kita dapat ketemu lagi ramadhan tahun hadapan insyaAllah bersame suami tercinta..amin



TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate