Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Saturday, September 29, 2012

blog berwajah baru

yuhuuuu
semangat membara tak tengok blog aku berwajah baru ni? cantik kan, kan? *eleleh perasan sendiri*
 tak pe la kan kalo dimata orang lain tak cantik, yang penting di mata wa, cantik gak wa edit kan *aktiviti seperti biase, tekan lift naik sendiri* disebakan tahap kerajinan aku hari ni ditahap maksima di luar jangkaan, hari ni banyak gak la blogwalking, suke tengok blog b2b la, memandangkan aku pun b2b gak maka semangat lagi membara bile dah membaca blog diaorang, thanks for sharing banyak bende lagi lagi bab DIY tu, korang memang best la
dulu mase belajar business b2b tu business to business okey, nasib aku punye otak ni boleh tangkap cepat ye, ke memang semue orang dah tau, aku je lambat tau yek? tak pe tak pe mesti ade yang tak tau nak google b2b tu ape kan, malu malu pulak nak ngaku senyum sorang2 kat laptop sebab tak tau, meh aku share b2b tu stand for bride to be ya.. aku pun sekarang dah start counting day and make a wedding checklist sebab tak mampu ooii nak ade wedding planner bagai, makenye aku melantik diri sendiri la jadi wedding planner for my big day, lantik diri sendiri lagi puas hati ape *ayat orang tak ade duit kan
 insyaAllah lagi dua bulan hari bersejarah tu akan berlaku, kita rancang untuk yang terbaik, tapi kene ingat doa tu pun penting gak, doa supaya semuenye berjalan lancar sepanjang preparation, wedding and after wedding nanti, amin
makanya untuk merajinkan diri aku mengupdate blog ni maka aku dah buat pembahruan, sikit je pun tukar banner and background je pun nak kecoh kan, banner tu pun mestila edit sendiri pasai tu la tak berape nak comel, background tu korang search je kat encik google kuarla nanti background comel-comel

banner sebelum


selepas
tadaaaa


mane lagi comel? dua-dua comel kan? haha banner satu tu menunjukkan nampak sangat aku kuat makan ade tertera food lover gitu, hari tu pun aku ade gak buat moist choclate cake ganache first trial okey, nanti kemudian la aku share ye
untuk banner yang kedua tu mase pertunangan kami 9.6.2012, disebabkan lepas ni nak cerite lebih pasal persiapan perkahwinan kami, makanye banner ke dua lebih sesuai kan 
"dari mata turun ke hati" auwww

eh lupe nak cite, kali ni saje je nak guna theme pink+blue untuk blog berwajah baru ni, tunang hari tu pun pink+turqoise blue, cantik sangat dua kombinasi warna ni kan, i'm loving it, eh terpinjam trademark mcd pulak
okla nanti sambung lagi ye
daaaa~~


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. aku pon baru taw b2b tu brde to be.. hahahah.. ingat ko nk wat bisness.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa, kan tiqa aku pun mule2 ingat business gak tu la pemikiran budak business cam kita ni, haha aku bagi ilmu dah kat ko nanti, esok ko dah nak jadi b2b leh la update kat blog, ko pun dah lame tak update blog kan :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate