Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Sunday, September 30, 2012

Teaser:Pre Wedding Photoshoot

yuhuuu
selamat pagi semua, pagi la sangat anak dara pukul berape baru bangun, bangun bangun teros hadap laptop, semangat nak bukak blog tau, tengok kat wedding counter another 2 month, 2 month? perasaan mestilah makin excited plus nervous mak aiii
ditambah pulak dengan blog yang dah begitu comel *pada aku la kan* makanye aku rase sampai tak sanggup nak tinggalkan blog ni sepi je, rase ari2 nak menaip tak nak dia kesunyian seumpama kalo korang ade encik suami yang hensem or cik isteri cantik mestila tak sanggup nak ditinggalkan, nak kepit 24 jam la tak mo lepas kan *untunglah korang*
jom kita start cite pasal wedding preparation, zaman sekarang semue mesti teruja nak buat pre wedding kan before kahwin, aku la salah satu makhluk tuhan yang paling seksi agak teruja jugak la yang kononnya mengikot peredaran zaman,  ni kira preparation jugak la kan sebab picture2 ni nak gune untuk pelbagai bagai bende untuk wedding nanti walaupun nak amik gambar tu sampai bibir menggigil2 la kene sakat ngan encik tunang la bile dah gigil2 tu, sape kate nak jadi model atau pelakon tu senang? wa sampai gigil ok! itu kita cite next entry pulak la kan, nanti la bila rerajin aku cite penoh pasal hari kejadian dan encik photographer yang bertanggungjawab menjadikan kitaorang model pada hari tersebut
encik tunang aritu kata gambar tu jangan upload pulak, tak surprise la konon kan, disebabkan aku ni kedegilan dan kegatalan tangan nak juga upload saje saje
persembahkan
pre wedding photoshoot 














tadaa~~~


comel kan, kan? picture semue belum dapat lagi dari encik photographer *aku pun tak sabar nak tengok pose2 control ayu ari tu* ni picture dari handphone adik aka jurusolek pada hari kejadian, tengok sikit ni pun korang dah boleh agak theme yang diguna pakai pada ari kejadian kan?
ada tips untuk korang: tips untuk kelihatan kurus di dalam gambar pakai la baju berwarna hitam
daaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. wowwww.. konsep jepun ek? comel.. mesti cik deeja kite nie x saba nk kawen da kan.. menghitung hari detik demi detik.. hehehe.. =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee tula sebab bajet jepun kan, kimono dah ade nak kelainan sikit wat la konsep tu..hee mestila tak sabar, tiqah doakan untuk kitaorg tau :)

      Delete
  2. seliper kayu tu yang stylo!

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate