Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, April 3, 2013

Samsung Galaxy Note II Pink Colour

NOTE 2 PINK

wooo telan air liur tengok gambar note II colour pink kan, thanks google kerana menambah angan angan ku dengan memaparkan gambar samsung galaxy note II ni. Sebelum ni bila tengok note II tak adalah rasa teringin nak pun kan, tapi bila tengok keluar colour pink ni, serius nampak cantik gila dan terus terjatuh cinta *konon cinta pandang pertama*. Ok mengidam note II pink ya, berangan la dulu. Sekarang tak mampu lagi, tunggu dah mampu nak kumpul duit haha *ayat sadis*. Tahun ni pulak raya dah tak dapat duit raya ni, kalau tak, adalah tambahan duit menabung kan. Jom teroskan berangan angan selagi mampu untuk berangan. Terliur kan tengok samsung note II pink ni, mesti ada yang tengah telan liur gak kan ni :) Hujung minggu ni along balik aku nak amik job menyiapkan thesis along la, nanti dapat upah, boleh kumpul duit hoyeah gigih berusaha. Blog ni dah jadi blog ku angan anganku, cerita semue berangan je lebihkan, tapi seronok menaip ni macam rasa berbual dengan orang kan, walaupun tak la ramai yang baca blog syok sendiri ni kan hoho

pss kadang kan rasa sunyi tak ade teman nak berbual, macam perlukan kawan untuk berbual walaupun hanya berbual kosong. lagi kan bila rasa sunyi ni mula la air mata murah je nak keluar, mencurah curah. Tak boleh dibiarkan selalu kan, jadinya sekarang isi masa baca blog orang dengan merajinkan diri menghupdate blog. nanti ade baby kurang la sunyi kan :)

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

14 comments:

  1. serious, namee pun nak ni ! pink comel nya lah !! kan best kalau dapat.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan namee serius nak.. arghhh comel gila sape la nak bagi ni.. namee pujuk mesti isham bagi :)

      Delete
  2. brapa hinggit ni??ngidam la...hahahahah...suruh hubby beli la adiah besday..boleh mcm 2 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak google pic tak tengok harga pulak.. ok ieka ade sebab boleh cakap kat hubby pasni ngidam note II + adiah besday.. dija nak mintak adiah bday gak tapi...berangan jela hoho

      Delete
  3. Wah..cantinya pink ni..nak beli tapi tak mampu lagi nak memilikinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita, dija belum mampu lagi mampu telan airliur je ni hehe

      Delete
  4. eh eh, dija preggy ke? btw, kita pun meleleh tgk note ni..! survey kat digi, dia tak jual dalam pakej pulak... klu tak, murah sket!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha dapat tangkap pulak zura ye, haah dija tak pernah lagi update kat blog, esok cite hee bestnye dah survey2 dija setakat srvy kat tenet + verangan je ni

      Delete
    2. ala kita ni suka melorat, g kedai pastu tanya macam2. tapi tak beli pun! haha. tapi tengah aim ni...

      Delete
    3. haha tak ape selalu kedai cina ok je.. diorang layan baik je dulu dija suke tanya2 skrg google je la :)

      Delete
  5. sangat jatuh cinta.. tp tp.. uhuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tapi jom berangan ngan dija dulu hee

      Delete
  6. suka..NOte 1 pink kite pun da rosak,, igt nak angkat satu la note 11 warna pink ni..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaa jeles.. bestnya.. dija mampu tengok je ni..hee

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate