Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, March 25, 2014

Casing comel

Walaupun dah bergelar mak mak ye kawan kawan tapi menyukai barang comel sedikit pun tak terhakis. Lagi sekarang tengok barang baby comel comel memang membuak buak la nak beli kan.

Awal bulan hari tu aku tertengok instagram syasya solero, ala syasya yang macam cantik macam comel tu. Tapi bile tengok lama lama dia memang comel jugak. Tengok dia pakai casing buat gambar sendiri kan rasa macam comel kan. Tapi aku tak tempah tempat yang dia dapat gift casing tu. Aku tempah kat vfy print. Dah lame follow instagram diaorang, tapi tak pernah lagi membuak nak tempah. Tetibe sekarang membuak pulak nak tempah kan. Sekarang mestilah pilih gambar family kan. Aku tempah case jenis rubber color pink untuk note 2 rm44, tempah dua satu lagi hardcase putih untuk npte 1 adik. Total untuk dua ni including postage rm88. Tak la mahal sangat kan.

Services memang tip top la. Pagi tu aku send gambar, petang dah siap, dah post bagi tracking nombor dah. Dia balas whatsapp aku pun laju. Kalau terkena time korang lambat mungkin time tu dia sebok. Dan hasil keje memang cantik la. Ni bukan entry berbayar ye, harap maklong. Rugi je bayar kat aku yang tak femes ames ni. Ni kata kata ikhlas sebab memang suke gile dengan casing tu dan sevice vfy print tu.

Meh aku nak tunjuk gambar kami bergaya dengan casing baru la ♡

Pss aku nak sangat monopod. Senang nak selfie bertiga kan. Dan Bulan depan pulak kami nak bercuti. Cuti cuti malaysia je. pergi bercuti mestilah nak amik gambar kan, kalau ade monopod senang la nak selfie bertiga kan.  Adik dah belikan pun monopod tu. Murah je dia beli kat bangi getaway satu rm45 je. Lepasni lagi berlambak la gambar zarif selfie dengan mama kan.


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

3 comments:

  1. Assalamualaikum.. wah lawanya casing baru ~~~

    ReplyDelete
  2. Ala2 comeynyer...dijah...awak dah kuruslah...mkin cantik mommy ni...

    ReplyDelete
  3. memang caantik la casing tu..:)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate