Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Sunday, March 16, 2014

Khalil zarif photoshoot

Sori sori. Memang lame gile dah tak update blog tak jengah blog korang. Nanti dija gi blog korang pulak ya. Thanks sebab komen. Dan terima kasih jugak untuk new follower yang follow blog dija. Salam perkenalan jugak. Nak komen satu2 konon cam busy sangat tak menyempat. Nanti dija singgah follow blog korang pulak ya. Nak update cite berpantang semue tu dah ke laut dah. Tersangat la malas. Cite pasal perkara baru baru je la ye.

12.3 aritu zarif genap 5 bulan. Timbang aritu dah 6.6 kg. Tembam dah anak mama ni. Bile terfikir masa baru lahir aritu jauhnye la beze. Lahir aritu cume 2.25 kg. Nampak tak membesar dengan ketembaman yang jayanyakan. Alhamdulillah yang penting anak mama sihat ye.

Serius aku memang teringin gile nak buat newborn photoahoot. Aku memang macam ni la. Masa mengandung gatal nak maternity photoshoot. Ni nak newborn photoshoot. Tapi kan kebanyakan newborn photoahoot mesti babynye berbogel bogelan kan. En suami sangat la tak bagi anak nya walaupun masih baby amik gambar macam tu. Dia cakap dah besar nanti malu dia kesian dia. Okey foine, saya isteri yang menurut perintah!  *ikhlas* jadinye amik gambar biasa2 je la.

Bile duduk rumah ni memang suke la cuci mata shopping kat instagram lagi menjadi bile ade baby. Dah beli dulu bile en suami balik keje, mesti tergedik gedik cakap abang ayang ade beli sesuatu sambil buat muke comel kononnya. Haha nafsu shopping memang tak terkawal sangat. Tapi yang paling best berjaya pujuk en suami nak beli baju kait butterfly ni. Mulenye dia tak bagi sebab cakap untuk next baby nanti nak buat photoshoot *belum ade isi lagi ye, harap maklum! Hoho*. Pastu buat ayat sedih kesian kat zarif zarif sorang je nanti tak dapat amik gambar pakai baju tu. Akhirnye en suami pun setuju beli baju tu dan zarif pun jadi la model comel konon. Baju ni macam pelaburan masa depan konon. Nanti adik za4if gurl ke boy semue boleh pakai okey. Ni sebenarnye lagi sesuai untuk newborn. Zarif dah panjang singkat seksi la kan. Tapi zarif pakai spender ye. Amik gambar ni tujuannya nak letak dalam photobook. dah tempah dari berpantang dah nak expired baru kelam kelibut nak mengedit. Ok siap tunggu photobook sampai je ni.

Jom tengok gambar zarif butterfly♡


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

6 comments:

  1. Ala2 zarif pkai pink....cutenyer...jambu je...hehe...rjin2 lah update...rindu nk bc citer dijah tau...

    ReplyDelete
  2. Asal pakai pink ni...mummy ni....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dijah.. wahh comelnya butterfly pink. hehe sheila pun teringin nak buat maternity shoot dengan new born. tapi suami tak izinkan. hihi.. singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  4. comel nya baby zarifffff.
    dah pandai posingggg ye kecik kecik ni..

    lya pn knn planning nak maternity shoot. tp ntah jd ke idokk.hehe. wait n c je la ni.hehee

    ReplyDelete
  5. mcm muka dijah la..tp muka dijah dgn husband pun sama..hehe :)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate