Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Monday, May 30, 2011

~~nak lelaki romantik macam SETH TAN~~

yuhuuu~~
penuh home facebook aku semua kawan-kawan update pasal cerita nora elina, termasuk la aku kan..hehe
aku tak adala nk 100% macam seth tan kan, aku nak yang baik dia je, romatik + sweet sangat2, yang paling penting dia sayangkan nora kan~~
sanggup bagi ape saje untuk isteri yang disayangi tau, dtermasuk la favourite car dia kan, kan orang cakap lelaki ni kerete bini pertama kan, tapi seth takmacam tu~~
yang lagi best shopping nak bagi credit card, tu buat aku lagi teruje..hehe
tapi saya nak lelaki yang boleh membimbing saya, bukannye kaki botol dengan orang yang tak semayang~~
aku pun dah ade lelaki yang cukup kriteria tu semue lagi special dari seth tan yang diidamkan oleh semue wanita diluar sane ye~~
doakan jodoh kitaorang berkekalan..amin..:)

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. saye tunggu kad kawin awak je cik dijah..=)

    ReplyDelete
  2. hehe..saya pun tunggu kad kawin cik fyza..:)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate