Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, May 24, 2011

~~SaYa NaK bAbY!!! SaPe LeH BAgi SaYa BaBy??~~

amboi.. baru sihat dah mengade-ngade pulak, nak mintak-mintak baby pulakkan, sebenarnya nak kahwin cepat kan, saje gunakan baby sebagai alasan kan...haha tak adalah, tapi kan seronok la, sekarang ni banyak dah dapat jemputan kawan-kawan aku kahwin, tapi sori la sebab aku tak dapat pergi~~
ex-roomate aku kat segamat kak yati pun dah nak kawin.. tahniah kak yati~~
insyaAllah kita datang ye..:)
aku bila pulak ye?? haha.. tunggu je la, blaja pun tak abis lagi kan, ade hati nak pikir pasal kahwin..hehe
dah, dah.. aku bukannya nak cite pasal kahwin la, aku nak cite pasal baby~~
excited sangat, 15hb 4, along aku bersalin lahirkan anak perempuan yang tersangat la comel, mestilah macam aunty dia yang comel ni kan.. perasan pulak kan..:-p  
 mestilah sangat-sangat la suke, ni anak buah aku yang pertama tau..:)
nama dia nur afrina.. sesuaila nama dia dengan maksud dia, maksud afrina keputih-putihan~~
suke, suke, suke!! over pulak kan~~hehe


ade bakat kan pegang baby~~ masa ni dia baru je tiga hari~~

omelnya dia tido~~ 

macam laki kan?~~

ni pas baby rina cukur~~

sedapnya dia tido~~



Rindunya kat baby rina yang comel~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. cepat kawen, cepat dpt baby.. hehe.. =p

    ReplyDelete
  2. hehe.. kak yati yang kawin dulu rupenye kan..hehe
    aku tunggu mase je ni tiqa, ntah2 ko dulu kot...hehe

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate