Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Saturday, February 5, 2011

~~kenape pompuan suke merajuk and laki tak romantik??~~

ha.. mesti smeue teruje nak tau kan kenape ye awek-awek korang kuat merajok and boyfriend-boyfriend korang tak romantik kan~~
aku dapat info pun dari angah aku, aritu dia gi kursus kahwin~~
jadinye dia cte la kan pe doktor tu cerite~~
masa aku gi kursus kahwin dulu tak cerite pulak kan..hehe aku gi dah lame dah masa diploma dulu dengan cik sarah sayang, wah tiba-tiba teringat pulak memori dalam hujan waktu kita lari-lari, kan sarah..hehe~~
kajian ni pun sebenarnya baru dibuat~~ kirenye batch angah la yang pertama doktor tu cerita kan~~ yang dah gi lame-lame tu dah kire rugi la kan..hehe so aku ni nak share-share la info yang best-best dengan korang~~ sharing is loving kan..:)
kenape perempuan kuat merajok ye? termasuk la aku kan.. kecian la Mr sayang saya penat sangat nak memujuk kan~~
nasib la kan~~ perempuan dalam lingkungan umur 20 ke 40 banyak hormon estrogon tau~~
disebabkn hormon2 tu la, make emosi dia tak terkawal~~ ketahuila yang aku ni masih mude lg tau bru 22 taun...
eh, silap la.. taun ni dah 23 la kan.. rasa cam mude je lagi..hehe jadinye hormon estrogen banyak la sangat kan~~ tu yang saya punye emosi selalu tak terkawal and selalu nak merajok je~~ awak kenela paham ye..hehe 
so, untuk perempuan2 kat sane, bile boyfriend korang tanye kenape asik merajok ni? korang jawab la hormon estrogen korang banyak sangat..hehe
lepas umur 40 hormon tu dah berkurangan~~ tu yang emosi mereka lebih terkawal..:)
next, kenape pulak lelaki muda tak romantik? bile dah umur 40 tahun baru nak romantik..
ni dsebabkan hormon testosterone yang berlebihan~~ 
tapi kan Mr sayang saya tak ade la tak romantik sangat~~ kadang2 romantik jugak kan..hehe
kalau awek-awek korang tak boleh terime kenape korang tak romantik..
cakap je la hormon testosterone korang tu berlebihan..hehe
sebab tu la pompuan sekarang ramai lebih suke kepada lelaki tua kan..hehe
wah, dah macam doktor pulak..hehe
ok , la nanti kalau ade info menarik aku share lagi ye..:)
daaa~~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. ok.. lelaki x romantik sbb hormon testosterone terlebey ek?? fakta menarik nie.. huhuhu..

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate