Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Saturday, February 19, 2011

~~wendy's~~

hari ini dalam sejarah tau, 1st time aku makan wendy's tau, excited sangat, aku la yang memang teruja sangat nak makan wendy's kat sunway pyramid~~



ade orang kate wendy's memang best.. so, nak jugak try jugak kebestan wendy's tu kan.. best sangat ke? lagi hebat dari McD ke?hehe
aku ni kan pecinta McD..hehe
asik makan mcD je, ni nak beubah angin la plak, cuba la sesuatu yang baru plak kan..
mesti korang kate aq ketinggalan zaman kan.. orang dah makan berzaman dah, aq baru nak makan.. wah2.. ada aq kisah??? haha
tak pe, tak pe.. tak kisah pun, yang penting aq berjaya gak makan wendy`s ari ni ngan my sayang..:)
thanks belanja..<3
tapi excited makan lupe + mengomel tak berenti2 kan boleh plak aq lupe nak amik gambar..hehe
padahal itu hobi aq kan..hehe
aq amik medium set, tapi kat wendy's standard medium dia macam large kat mcD tau~~
kalo large, lagi la besar kan..

ni size2 dia aq copy je gambar kat internet~~

tapi aq waras lagi kan, medium cukup lagi..haha
memang sedap la kan, harga pun ok la, berpatutan, kenyang pun kenyang..
pas ni leh ar makan lagi ye, tunggu orang belanja la ye..:) 



gambar syok sendiri sebelum kuar umah~~


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate