Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, February 15, 2011

~~kisah cinta kami~~

ini cite dah basi dah ni, tapi baru nak update kan..hehe
gambar baru dapat kan.. tapi saje nak share-share..:)
dua minggu lepas punye cite ni~~
angah yang nak kawin, photoshootkan, aq pun nak tmpng sekaki gak, nak amik gambar kawin, eh bukanla, gambar saje-saje, kisah cinta kami la kan, jadinya ikot la jugak, nak amk gmbr cinta kita gak..chewah~~
location : istana garden



\
terimala bunge cinta kita..hehe




yeaaa.. dapat bunge..:)







dua pasangan sehati berdansa..haha

merajuk dan dipujuk.. chewah~~

saya minah bunge..:)

disebalik pokok~~




wah.. tingginya..:)



sweet~~

love you~~







TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

3 comments:

  1. sweet nye bile mahu bersanding ni... nak merasa nasi minyak=)

    ReplyDelete
  2. cik yam: lame lg la..hehe
    fana: jgn la jeles.. korg kn lg sweeeettt...:)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate