Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, February 16, 2011

~~tak tahu pagi tadi ade test~~

sedihnye~~ pagi2 lagi dah digemparkan oleh cik as, dia cakap kan pagi ni ade test SMM~~
uwaaa... bukan salah cik as ye.. dia dah mesej, tapi tak dapat mesej tu.. uwaaaa..
sedihnye.. nape orang lain tak bitau kita..hmm..
KECIWAnya!!
dah la yang tak tau TPM je kan!!
nampaknye ade orang sabotaj kitaorang ni kan, tak nak bagi kita dapat markah penoh la tu, dah kurang 2 markah, target 98 ni.. haha memang tak la kan... kalo lulus pun tadi dah cukup bek kan..:)
test AGRO pulak petang tu lagi la hampeh, tak tau nak jawab pe kan, tapi atas bantuan _____ dapat la saya jawab dengan jayenye..haha
kitaorang ade plan bek punye nak dapatkan wit ni, nak bayar TRIP SABAH yang tersangatla MURAH tu kan~~
moge2 plan kami berjaye la..
nak tau pe plan ktorg????
ha~~ TUNGUUUUU ye...
len kali la cte, bile dah berjaye..hehe
sok ade test RELATION~~
bile la nak insaf cik KHADIJAH oii!!!
pergi la study kan..
daaaa~~~


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate