Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, February 6, 2013

Wordless Wednesday 5

Rendam ape la tu kan? okey, Orang semue dah pernah pakai dan makan ke, aku je ketinggalan baru nak try kologen rumpai laut ni. Adik yang beli aku menumpang je pakai sama sama ni, beli tak kongsi, tapi pakai je kongsi, ni la untung ada adik kan. tapi ni rendam separuh je, nak beresperimen. Kitaorang bukan nak makan, tapi nak gunakan sebagai mask je, hari ni rendam, esok la baru boleh rebus dan sejukkan pastu teros pakai. Orang kata yang warna ungu grad AAA lagi bagus kan kan? pasni nak try yang ungu pulak, sape ade jual? :)


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

8 comments:

  1. cmpur dgn vitamin E or vitamin C lg superb kesannye..aku slalu wat..:) kalo org wat facial lg bgs guna bnd ni wat masker..sb murah n selamat..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh tak pe la ni pun baru nak try hee kongsi dengan adik, nak pakai sebagai mask je ni, tidak ar nak makan..hee nanti aku follow blog kau ya :)

      Delete
  2. hehe kalau nak beli yang kuning ni lagi boleh la dtg sini :-)

    http://allaboutwomanwants.blogspot.com/

    tgh buat promosi 1pack 100gm = RM8 Sementare stok masih ade..

    Akan jual y purple if ade permintaan yang banyak :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah murahnye, tapi dija baru nak try dulu ni, nanti dija tengok your blog :)

      Delete
  3. Replies
    1. Ok dear, bende baik haruslah kene kongsi ngan semue..:) nanti dija review ye :)

      Delete
  4. x penah lg guna kolagen ni utk masker, ok ke dija
    nona guna yg serbuk terus minum je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni pun boleh untuk makan tau dear, tapi orang cakap tak sedap, boleh campurkan dengan air ribena ke, oren ke bagi sedap sikit. Tapi dija nak guna untuk mask je, baru try pakai hari ni la dear, nanti dija beritau ye okey ke tak :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate