Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, March 26, 2013

Happy Birthday Sis!

Pemalas nak update blog sekarang ni, nak hupdate lelaju je nak cite yang hari ni birthday my sister, only one adik yang aku ade dalam dunia ni. Birthday adik yang ke 22. Walaupun jarak umur kitaorang tiga tahun, tapi kitaorang ni macam kembar, kembar tak seiras la sorang kurus tinggi, aku demok pendek, mengakuinya, tapi yang menampakkan kami kembar, ke mana mana bersama, dan suke bende yang sama, yang comel comel gituw. Dan mase aku sakit dua tahun lepas, adik jugak la salah seorang yang begitu menjaga aku, suapkan makan dan jugak mandikan aku tau, macam macam lagi la yang dia buat. Tu la kasih adik beradikkan. Hari ni tak celebrate dah, celebrate in advance 25hb hari tu, sebab semua ada kat rumah, hari ni order dominos sebab aku dengan angah yang beriya nak makan, birthday girl tak sihat pulak, jadinya kitaorang je la yang selera makan lebih lebih. Ucapan untuk my siiter semoga dapat jodoh yang baik, bahagia sentiasa, panjang umur dan murah rezeki jadinya next month boleh beli hadiah dan birthday cake untuk acik dan hadiah kahwin yang adik postpone tak bagi bagi sampai sekarang. Hadiah aku dah belikan, beli jam casio pink ala ala baby g aku haritu, tapi murah sikit la, tak mampu nak beli mahai mahai, yang penting colour pinkkan.

tengok gambar jela, kalau rajin esok esok aku hupdate lagi ya

kami nak order kek macam ni ala ala kek ct bagi kat DK

aku bersama adik ku, begitu bulat muke ku sekarang ni hoho

with my siblings. dari kanan angah, along, adik and me.

with mama, keluarga berkaca mata

aira humaira, mama tok, izzah, adik, babah tok dan afriena

psss gambar dengan encik suami tak ade, encik suami jadi cameraman, lupe nak ambil gambar dengan encik suami, dah lapar lepastu teros makan haha

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. walaupun adik u lg besar dr u (macam adik i lg besar dari i :p) tapi muka memang samala u haha dua dua comel je.

    kek tu temptingnyaa. fav i dua-dua :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu memang adik lagi besar kan.. auww malu kene puji haha gedik..
      kek tu sedap cha try la buat, cha try la baking membaking pulak :)

      Delete
  2. Dja!!! kek beli ktne?? cantek La..! suke! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sya, sya ce tengok kat instagram kookiesandmore, dija beli dari situ dia kawan my sis, tapi kat johor la tau :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate