Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Friday, March 1, 2013

Tak ada ulang bulan yang ketiga?

Cepat je masa berlalu kan, hari ni dah bulan mac, dah 1hb kan. 2 bulan sebelum ni annivessary 1 month encik suami yang wish, aku boleh terlupe kan, second month pulak aku yang wish dulu pulak, encik suami pulak lupe kot, 3 rd month ni mesti dua dua lupekan, tapi haritu lepas encik suami baca blog yang aku cakap mesti dua dua lupe, dia cakap kita tak ada ulang bulan yang ke tiga la. Yela kami nikah pada 30.11, februari tahun ni ada 28hb je kan, tak dapat la nak wish selamat ulang bulan. tapi kira dah genap tiga bulan kami menjadi kekasih halal kan. Alhamdulillah semoge hubungan kami berkekalan dan kasih sayang terus mekar dalam hati kami..amin love you so much abang :-)  esok nak jalan jalan, nak pergi kenduri kahwin my best friend, kawan masa study kat uitm shah alam, kak bel yang comel kat puchong dan ari ahad pulak ada kenduri kahwin kat kluang, kawan masa study kat uitm segamat, fara. semoge semuenye berjalan lancar yang akan melangsungkan perkahwinan pada minggu ni. Tarikh hari ni pulak cantikkan 1.3.13 mesti ramai akad nikah hari ni kan, kak bel akad nikah lepas asar hari ni, selamat menjadi isteri amad kak bel, in sha Allah jumpe esok. 

kad kak bel dah sampai, siap ade gambar kak bel dengan amad lagi :)

ni kad kahwin fara, siap dapat kalendar lagi

Tapi sebelum pergi kenduri esok nak balik bandar sri putra nak buat birthday party my bam bam, anak buah aku, semalam, 28.2 genap aira humaira berusia 1 tahun, hadiah dah beli, beli untuk dua dua anak buah aku teros. Birthday riena bulan april tapi teros bagi je hadiah tu nanti :)  tak sabar nak jumpe dua2 my cute princess. Happy birthday aira humaira.

rindu si kecik dua dua ni


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

8 comments:

  1. hye dijaa..dah lama tak singgah blog dija..rindu sgttt..wahhh..byk nye jemputan kendui kahwin...selamat makan nasik minyak..hee..aah kann arini date cantik..baru perasan..best woo sape nikah ari ni..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula date cantik dear mesti ramai berebut nak nikah 1.3.13 kan..:) dear dija tak leh nak masuk blog teha, ade melware.. ce teha check ya, dah lame dija xleh bukak blog teha

      Delete
  2. samalah kita..nk p kenduri kawin minggu ni..bestnyer....aaalah dija...sbb bulan februarikan ade 28 je..hehehe...xpe2...pape pun tahniah dah 3 bulan n selamat berbahagia...

    ReplyDelete
  3. mac ni banyak betol undangan kenuri kawen kan!!! bestnya!!

    ReplyDelete
  4. xde ulg bulan ke 3ye.. xpe, trus skip.. heheh.. anyway, hepy bday aira.. same ngn bday mak aunty :)

    ReplyDelete
  5. haha yelah bulan ni smpai 28 je kan. happy anniversary u

    ReplyDelete
  6. hehe. comeL jek

    tp spe yg kawen 29 Feb Lagi adventure.anniversary nk celebrate cmne kann? jimaaattt...hehehe

    ReplyDelete
  7. Wahh...beshnye jalan2.Happy anniversary dija.Semoga semakin hari semakin bertambah kasih sayang.InsyaAllah.

    *Comelnye anak buah dija.Geram je tgk. :)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate