Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Sunday, August 11, 2013

Cerita Hari Raya

Kononnya nak update secara langsung dalam perjalanan dari johor ke bentong masa raya pertama tapi duduk dalam kete tertido tido jugak la line pulak kadang kat highway tak berapa nak ada sangat jadi tak dapat nak online, nak update lelaju lagi la tak dapatkan. Tidur lagi best kan. Kesian incik suami drive sesorang puan isteri sodap sodap je tidur ya.

Alhamdulillah tahun ni dapat puasa penuh, baby pun baik baik je, dapat beraya bersama encik suami, keluarga baru dan keluarga sendiri. Dan in shaa Allah tahun depan dah bertambah la ahli keluarga bila dah dapat baby kan. Baby pun memang baik baik je sepanjang puasa dan raya ni. Rela je travel jauh jauh, dapat reward mama dia makan banyak banyak kan. Perjalanan jauh jauh tau, raya pertama di skudai, tengah ari dah bertolak ke bentong. Second raya dari bentong ke kuala lipis pulak. Third raya dari kuala lipis ke muar. Fouth raya dari muar ke batu pahat balik skudai. Hari ni memang tengah hari la baru bangun, tinggal sorang pulak kat rumah, encik suami kerje pulak. Ha, Masa raya pertama usia kandungan aku pun dah genap 30weeks. In shaa Allah tinggal berapa minggu je lagi kan, doakan semue dipermudahkan. Baby kalau nak keluar awal pun tunggu mama dapat shopping kat expo baby kat danga city mall hujung bulan 9 okey, boleh? Hehe

Hari ni kita tak update entry panjang panjang, tapi nak penuhkan entry dengan gambar gambar raya je. Dan baby dalam perot mama ni pun dah dapat duit raya in advance tau. Selamat hari raya semua. Ada sape sape nak buat open house area johor ni? Sila lah jemput saya *tetiba* haha

Pss style tahun ni sama je dress/jubah shawl tribal/pashmina pakai paling simple je, senang kan


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

14 comments:

  1. Amboi Dija...Raya sakan nampak..Saya dah tak larat..Tak beraya pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ciannya fiqah. Fiqah dah bape weeks ya?

      Delete
  2. selamat hari raya u maaf zahir batin :)

    jalan sakan eh u nasib baby baik je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya cha♥ tula baby baik je, mama je la penat sekarang travel ke sana sini :)

      Delete
  3. hepi la baby inside kemain ibu dia posing raya tahun ni..Dija selamat hari raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan walau tak dapat pakai baju untuk org selim melim. Nak jugak posing sakan. Selamat hari raya♥

      Delete
  4. Selamat Hari Raya DIja & suami..
    wahhh kemaen ye mummy ni beraya tau... baju 3,4 pasang giteww...
    gojesss okey!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya we and hubby♥ kononnya mamanya nak pakai 1 je baju raya tapi terjadi la 3 4 pasang pulak hee

      Delete
  5. Dija omei.Salam aidilfitri dear.Dija pon merah jgk first raya.Sep2 walaupun merah lain cket.Hikss.Baju pink tak tinggal.Ngee.Sha xde baju pink thn ni.Haha.X lame da tu dija.Semoga dija n baby baik2 selalu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. Doakan dija ngan baby ya, dekat dah ni nebes je tau. Selamat hari raya sha♥ cam ne penggemar pink tak de baju kaler pink tahun ni hee

      Delete
  6. waahhh kemain lg posing. selamat hari raya ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee walaupun perot dah maju kene gak posing hee selamat hari raya gak♥

      Delete
  7. selamat hari raya dijah :) meriah raya yek :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya saila. Meriah cam saila gak, tengok saila makan sedap2, nak jugak :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate