Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, December 26, 2012

Honeymoon?

Hamboi, beberape hari ni malas nak hupdate blog tau. Ni encik suami dapat cuti lama pulak tau, dari hari selasa sampai isnin depan. cuti kahwin aritu pun tak lame cam ni, tapi kitaorang plan pergi bercuti tiga hari je, hari selasa sampai ari khamis je. hari seterusnye berjalan kat johor pulak :) 3 hari ni kitaorang ke mana ye? surprise!! nanti sambung kat next next entryla.tunjuk sikit dulu la gambar, semalam ala ala candle light dinner dengan encik suami tau, sape boleh teke kat mane ni? mesti ade yang boleh agakkan..shuuuhhhhh
okla nak terjun dalam kolam ni, jap lagi nak siap nak ke destinasi seterusnye. yeaaahhh selamat bercuti untuk diri sendiri :)


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

9 comments:

  1. wow...grand lexis la tew..
    seriously best kalau honeymoon di sana...
    selamat berhoneymoon dear..

    ReplyDelete
  2. wahh grand lexis uolls..dija yani sukaaa sangat..bestnya review la lagi, mana cukup 1 je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok dear nanti dija review ye.. ni baru balik ni :)

      Delete
  3. wuhuuu..grand lexis eyhh..syiok wo situuu...kamon dija..pic lagi..heee.tak cukup satuuu..heeeee:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak pic lagi ye? kene tunggu entry nanti ye hee

      Delete
  4. gile romentik.. jeles i nyah.. sweet sgt.. huhuhu.. =))

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate