Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, December 6, 2012

Saya dah bergelar isteri :)

Alhamdulillah first entry setelah bergelar puan, syukur selesai dah 4 majlis terbesar dalam hidup aku, akad nikah, resepsi, majlis bertandang dan juga majlis konvokesyen.. minggu yang sangat sebok tapi Alhamdulillah berjalan seperti yang dirancang.. Nak update banyak sebenarnye gambar pun ade yang dah dapat, tapi bila dah kawin ni semue rutin harian berubah 360 darjah ni.. Sebelum ni malas nak bangun pagi lepas subuh tido semule tapi bile dah kawin nak subuh berjemaah ngan encik suami dab lepas tu tak tido balik, hari ni dah start buat kan sarapan untuk suami dan tiap pagi dan malam buatkan minuman untuk suami, masak belum lagi sebab baru balik dari kl semalam, dulu malas2 je nak buat kerje umah sekarang dah berubah sikit la, rajin untuk suami kan..:) gambar tak dapat nak masukkan lagi sebab ni pun update pakai phone je, malam ni suami dah start kerje dan kerje shift malam, disebabkan tak nak tinggal sorang, family aku tak ade kat rumah, encik suami hantar balik rumah mak mertua ku sebelum dia gi kerje, nasib baik rumah keluarga kami dekat2 kan :) insyaAllah nanti bila free entry ni akan disambung ya :)


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

6 comments:

  1. wahhh..tahniah dijaa..bestnye dah kawinnn..heeee:D

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru dijah :)) semoga kekal bahagia hingga syurga :) merajinkan diri demi suami kan hee :D

    ReplyDelete
  3. tahniah dijah....selamat pengantin baru moga kekal hingga ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  4. tahniah dear. tak sabar nak tgk gambar kahwin. cpt2 up tau.. hehe :)

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH YE! SEMOGA BERBHGIA SELALU :)
    DONE FOLLOW KAMU~~

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate