Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, January 22, 2013

Jom Like My Business Page - Jaja Fashion Style

Semalam dija dah update stock stock peplum untuk Januari. Sesiapa yang berminat boleh la email dija ataupun korang boleh private mesej kat facebook. Nak lagi mudah jom la beramai ramai like page business dija kat facebook iaitu Jaja Fashion Style. Jom ajak adik adik, kakak kakak, mak cik makcik, kawan kawan, kakak ipar, adik ipar korang like page dija ya. Page ni dah dibuat awal tahun lepas, tapi dah lame tak amik stock baru, disebab kan dija baru amik stock untuk januari ni, jadinye page ni kembali aktif la. Untuk permulaan ni dija hanya amik stock peplum. Mungkin bulan depan pula dija akan amik untuk plus size pula. Untuk memudahkan korang tengok stock stock yang dah diupdate, boleh la beramai ramai like page dija ni ya. Dija menjual pakaian wanita sahaja ya, tapi bukan bermakna kaum adam tak boleh like page ni, untuk mengeratkan kasih sayang kaum adam boleh la beli untuk isteri, tunang, mak, anak, kakak, adik, skandal *tu jangan ye*. Tiap bulan akan diupdate dengan pelbagai jenis pakaian baru mengikot fesyen trkini ya, tapi bergantung kepada permintaan la. Untuk yang dah menjadi customer tetap nanti korang pasti akan diberi kelebihan, diskaun berpatutan ataupun free gift mungkin. *mase ni la ilmu marketing masa belajar diaplikasikan*. Jom ramai ramai menyokong dija yang baru nak berjinak jinak dengan perniagaan ni dengan like page dija Jaja Fashion Style. Mungkin juga ade kawan kawan anda yang dah lame nak bergaya dengan peplum tapi tak berkesempatan nak membeli boleh la ajak diaorang like page dija, cuci mata sambil membeli. 

eh, korang ade instagram tak. Jom follow follow kat instagram. Dija pun ade jugak update stock kat instagram. Jom follow dijah kat intagram http://instagram.com/dijahz/. Terima kasih kawan kawan.



TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate