Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, January 30, 2013

Selamat Ulang Bulan yang ke2

Hoyeaah hari ni dah 30.1 bermakna dah genap dua bulan aku bertukar status kepada puan dan isteri kepada mohd zaki b. yunos. Disebabkan dah genap dua bulan kami menjadi suami isteri hari ni makannya kami pun nak celebrate dengan masak sedap sedap.

Mempersembahkan masakan petang tadi tadaaa *tak payah nak tadaa2 sangat kan, kat dashboard pun orang dah boleh nampak kan gambar ni*


Ayam bakar dan cheezy wedges dan juga salad, nak buat coleslaw, kobis pulak tak ade, salad je la kan, nak basuh pun senang kan *pemalas gile*



kalau sesiapa nak resepi ayam bakar dan wedges boleh bukak kat link ni [Resepi ayam bakar dan wedges] dan sos cheezy wedges tu aku beli dari giant tampoi. Puas dah cari tau pastu mama jalan jalan terjumpe pulak, beli untuk try, ok la, sedap :)

ni la rupe sos cheezy wedges tu

kahkah tak ade maknenya la nak celebrate ulang bulan perkawinan, masak tu memang untuk mengisi perot dan disebabkan encik suami kerje malam. Aku ingat pun sebab tibe2 terpandang tarikh hari ni, dan teros tengok kat widget ticker, oh memang dah dua bulan rupanya.
Alhamdulillah tahun ni genap lapan tahun kami bercinta, doakan jodoh kami berkekalan dan cepat cepat dapat baby tau :)


Masa encik suami kerje aku mesej la wish selamat ulang bulan, dia tak reply pun, hampeh betol.haha tapi mase bulan pertama dia wish dulu,dia ingat, aku yang tak ingat, bulan ke dua aku pulak wish dulu, mungkin encik suami tak ingat. Habislah bulan ke tiga nanti dua dua la terlupa haha
Okey esok nak jalan, *excited*.

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

3 comments:

  1. alolo suweet nya dia... rajin masak u ni dija!!! WE bilalah nak blajar masak ni..sedeyyy...

    ReplyDelete
  2. hehehe..jgn dua2 lupa dh la..harap ingat sampai bila2 ek :D thx dijah utk resepi tu :))

    ReplyDelete
  3. haha. mmg tgh febret Dja la cheesy wedges skang nih ek?? hikhikhik

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate