Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, January 30, 2013

Wordless Wednesday 4

Dah beberape hari aku tak pergi jogging, cuti panjang aku pun cuti jogging jugak. Hari ni jogging bersama encik suami. encik suami kerje malam hari ni. tapi nama je pergi jogging, balik jogging makan nasi lemak, amboi buang lemak sikit tapi tambah lemak banyak pulak kan. sekarang orang yang jual produk produk kurus semakin bijak kan. sebab diaorang jual produk kurus di hutan bandar mutiara rini, tempat yang aku pergi jogging tu. termasuk ni dah dua kali orang jual kat aku, dia nampak aku gemok sangat la tu, oh tidak. Tapi aku tak berminat ngan produk kurus ni, sebab aku malas nak makan makan berdisiplin ni. yola balik jogging makan nasi lemak pulak. tengah ari tak boleh makan la. petang sebelum encik suami pergi kerje nak masak ayam bakar dengan wedges :)

ni cheezy wedges yang aku buat hujung minggu hari tu 

wordless pun mukadimah panjang kan. sebenarnya aku nak tunjuk gambar aku packing barang. nak pergi bercuti, encik suami cuti dari ari khamis sampai selasa depan. hoyeaah.. berbulan madu kali ke dua, pergi dengan mama babah. bukan diaorang kacau aku honeymoon, aku yang menyebok nak ikot jugak :) pergi mane ye? nanti cerita ya.. Tadaaaa ni la barang barang yang dah siap packing, ade lagi baju yang tak masukkan. Baju kat luar untuk pakai esok, semangat gile kan.



TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

12 comments:

  1. yummy,wedges!! huhuhu..saila bila la nak pergi honeymoon niiii..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saila, try la buat saila.. nanti mesti hubby makin sayang.. saila tak ape hari2 honeymoon kat rumah yang comel tu :)

      Delete
  2. favorite cha tu cheeeeezzzyy wedges.. hikhik..
    wahhh honeymoonnn... best2.. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. cha you try buat wedges tau nanti dija bagi resepi, yang sos dia tu beli je, tapi dija beli kat johor la :)

      Delete
  3. AH SEDAPNYA MANE NAK BELI CHEESE TU U? AAAAAAAAAAAAA

    ReplyDelete
    Replies
    1. cha, cha dah private kan blog ke? dija nak bace tadi tak boleh pulak.. ade problem ye dear? sos tu dija beli kat giant tampoi, johor.. puas dah cari tau.. area lain tak tau jual kat mane..:)

      Delete
  4. dija, sarah pernah joging kat hutan bandar mutiara rini tu. tp dulu la, masa kat skudai.sekarang tak de la nk g sn dah.kalau tau, boleh jumpa dija kat sn kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye ke.. tu la kalau tak leh janji jogging sesame.. sekarang sarah dah pindah kl ye? dulu belajar kat utm ke?

      Delete
  5. wedgess!! sedap... ;) dtg sini follow2 awk..
    jemputlah ke teratak saya di www.garapankenangan.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sebab follow dija, salam kenal, nanti dija bagi link resepi wedges boleh la azwa try :) dija dah follow blog azwa :)

      Delete
  6. honeymoon laagik??? hehehe

    Dija.. sampai ati tak add Sya kt bloglist. nak nanges La cmnih. sob..sob..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee honeymoon berkali kali..hehe kali ni jauh sikit la jalannya, sikit je la jauhnye, negara jiran..hee
      ala dear, sori sangat tak perasan tak letak nama sya, alalo jangan majuk ya, nanti tak comel dah :) dija dah update dah list dija dah letak link sya, thanks sebab beritau ya, kadang2 dija tak perasan :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate