Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, January 31, 2013

Stock Januari - Peplum

Kawan kawan ni sticky post ye, untuk entry baru boleh scroll ke bawah ya.. Maaf ya atas kelewetan aku nak mengupdate stock stock yang dah diambil. Seperti yang korang dah sedia maklum, haritu aku dah update teaser peplum untuk bulan januari., jadinye untuk hari ni aku nak upload semue stock peplum yang dah sedia ade ditangan. Stock adalah terhad ya. Pasti korang semue tak menyesal la beli peplum peplum yang cantik ni.

Material: Cotton Blended
Colour: Pink
Kod: PL01
Free Size (Fit from S to L)
Price: RM50 (exclude postage)
SOLD OUT
*maaf, warna didalam gambar sedikit lari dari warna yang sebenar disebabkan kamera yang digunakan ya*
Sesuai digayakan ke pejabat bersama dengan skirt labuh, nampak lebih formal

Material: Cotton Blended
Colour: Blue
kod:PL02
Free Size (Fit from S to L)
Price: RM50 (exclude postage)
SOLD OUT
*maaf, warna didalam gambar sedikit lari dari warna yang sebenar disebabkan kamera yang digunakan ya*
Sesuai digayakan ke pejabat bersama dengan skirt labuh, nampak lebih formal


Material: Cotton Blended
Colour: Beige
kod:PL03
Free Size (Fit from S to L)
Price: RM50 (exclude postage)
SOLD OUT
*maaf, warna didalam gambar sedikit lari dari warna yang sebenar disebabkan kamera yang digunakan ya*
Sesuai digayakan ke pejabat bersama dengan skirt labuh, nampak lebih formal



kod:PC04
Free Size (Fit from S to L)
Price: RM45 (exclude postage)
SOLD OUT


kod:PC05
Free Size (Fit from S to L)
Price: RM45 (exclude postage)
Status: Available

Colour: Mustard

kod:PC06
Free Size (Fit from S to L)
Price: RM45 (exclude postage)
Status: Available


Colour: Pink

kod:PC07
Free Size (Fit from S to L)
Price: RM45 (exclude postage)
SOLD OUT





Peplum Polkadot

kod:PC08
Free Size (Fit from S to L)
Price: RM45 (exclude postage)
Status: Available



kod:PC09
Free Size (Fit from S to L)
Price: RM45 (exclude postage)
SOLD OUT


kod:PC10
Free Size (Fit from S to L)
Price: RM45 (exclude postage)
SOLD OUT



Colour: Merah Maroon
kod:PK11
Free Size (Fit from S to L)
Price: RM45 (exclude postage)
SOLD OUT




Colour: Pink

kod:PK12
Free Size (Fit from S to L)
Price: RM45 (exclude postage)
Status: Available




Colour: Grey

kod:PK13
Free Size (Fit from S to L)
Price: RM45 (exclude postage)
Status: Available

Perlu diingatkan ya, warna didalam gambar sedikit lari dengan warna asal ya, dan size adalah free size, fit from s to l ya. Untuk size besar akan diusahakan bulan hadapan ya. Sesiapa yang berminat boleh la email dijah, Khadijahhishamuddin@yahoo.com. Bagi detail beserta kod baju yang dikehendaki. Selain email korang juga boleh mesej di facebook dengan tekan butang like untuk my business page iaitu Jaja Fashion Style. Terima kasih. Happy shopping you all.


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

9 comments:

  1. bila la agknya awin nk kurus, baru leh pakai peplum ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. chaiyok2 awin leh la.. nanti ade size untuk yang comel dija beritau awin ye, mane tau ade yang berkenan ke..:)

      Delete
  2. dijaaaa, nadia pon suka pakai peplummm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadia, kalau ade yang berkenan beritau la :) comel je pakai peplum kan, lagi nadia memang dah sedia comel :)

      Delete
    2. kak dija, nadia baru nak masuk umur 24 tahun ni :) kak dija?

      Delete
    3. nasib betol adik tau..hehe akak tahun ni masuk 25..:)

      Delete
  3. peplum comel.yeay...dija nnt upload lg taw.hehe. :)

    ReplyDelete
  4. cute cute nye peplum sini! hehe kite x byk peplum.. tapi suka peplum! :p

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate