Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, January 16, 2013

Wordless Wednesday 2

jogging bersama encik suami :) aktiviti sihat kononnya tapi lepastu singgah makan roti bawang. nak mencapai misi 2013 kurus dan sihat!
malam ni encik suami kerje malam, oh sangat tak best :(

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

14 comments:

  1. semoga misi menguruskan badan berjaya ye dijah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha doakan dija semangat teros..:) dija bukanla nak kurus sangat ni, tapi nak sihat tu gi excersise pagi2 :) sambil tu kurangkan pemakanan, bile duduk sorang2 malas nye nak masak, sekaligus boleh kurangkan makan :)

      Delete
    2. agk2 malas nak masak, terus je niat puasa awl2 pagi...dapat pahala, leh jaga kesihatan ;)

      Delete
    3. good idea cik awin, dija pun kene macam tu jugak :)

      Delete
  2. makan roti bawang??? huhu. eceli lepas exercise kena amik protein byk. not carbo atau lemak dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tau dear.. memang pun tak elok amik carbo, tapi dija bukan nak diet untuk kurus, dija excersise untuk kesihatan je, bukan fokus nak kurus, tu tiap ari gi jogging :)

      Delete
  3. Gudluck on your mission dija.Wahh...dua2 specky ke.Hehe.Comel je korang.Pasni lepas exercise kena eat healthy jgk taw.Caiyouk2. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sha.. tula lepas ni kene makan yang sihat la, ari tu dengan dr muhayah cakap makan yang sihat bukan makan yang sedap, sentap je dengar..hee tula, mase kawin same2 pakai lens..hee

      Delete
  4. wahhhhh misi kita lebih kurang sama dear.. tapi tah bila nak start ni.. ngehhh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kita berusaha sama2..hehe tula dija kadang liat jugak, tapi kene merajinkan diri :)

      Delete
  5. Dja.. Sya br 3 hari diet. ari nih 3rd day.hehehehe
    jom kurus+sehat sesame!!! ngeeee =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeaaa ramai yang nak berdiet ni.. jom sya, kene teruskan minum jus tau.. jom kurus dan sihat, katakan tidak pada lemak lemak anda..hehe

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate