Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, January 9, 2013

Wordless wednesday

#Biar gambar berbicara :)

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

12 comments:

  1. good idea. nak beli jugak lah frame, letak gambar untuk setiap majlis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dija memang suke frame, nanti kalau ade rumah sendiri nak gantung frame kat ruang tamu rumah, gambar gambar kawin :) azura buat la macam tu jugak nanti :)

      Delete
  2. yg bwh tu mesti banting kenduri kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeaaa pandai cik awin..hee sayang banting tu mestila gantung kat bilik :)

      Delete
  3. gud....cantik kan...memory tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee pas kawin cik mah pun boleh buat jugak :)

      Delete
  4. cantik..nak buat jgk..huhu..tp xde masa..rmh pun xberkemas lagi..sedihnya..best kan ada frame pastu letak dlm bilik,ruang tamu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best saila, saila pulak dah ade rumah kire boleh hias sendiri lagi best tau, busy ye, weeknd la buat dear :)

      Delete
  5. salam..
    hi dija, salam kenal.. balas balik kunjungan :)
    umh ktorg pn ade frame gambo gak.. sampai xtau nk gantung kat mne.. adiah kawen.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. thanks dear..:) tula bila dah banyak masalah jugak ni..hee dija boleh hias kat bilik je sbb lum ade umah sendiri :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate