Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, January 23, 2013

Wordless Wednesday 3

Tak tau nama dessert ni ape? hersey milky kot. tak pernah tau rupe macam mana pun, rase macam mana, tapi saje nak mencube. Same la dengan pavlova dulu, tak pernah rase pun tapi perasaan ingin mencuba dan buat, akhirnye berjaya buat, bila rase sedap kira berjaya la kan. Yang ni mak ngah aku yang pergi kelas belaja, beritau bahan, aku ngan mama main try je, tapi rase memang sedap la, nyum2 boleh berebut dengan encik suami la bile makan. Tinggal 1 bekas yang kene dikongsi bersama encik suami malam ni, kalau aku makan sorang memang habis la. korang nampak menyelerakan tak?


\


psss gaji dah masuk. hoyeah. malam ni nak belanje encik suami makan dominos la. teringin. biasalah gaji baru masuk memang semue teringin kan. yang dah dapat gaji tu elok sangat la boleh shopping kat sini kan *sempat promote*

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

8 comments:

  1. nampk cam sedappp..buh la resepi dija..heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ye dija buh resipi, tungggggguuuu :)

      Delete
  2. yummy...!!! nampak pon dah kecur ayaq liuq ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, teringat ingat yang dalam peti ais tu, yummy :)

      Delete
  3. wahh sdapnya. tulah dh gaji kn tp i kene saving huwaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. alala cian cha, kene saving gak, tapi dija ni boros gak..haish

      Delete
  4. Replies
    1. dear, nanti dija letak resipi ye.. :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate