Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Friday, January 18, 2013

Teaser: My Business

Hai korang. Seperti sebelum ni aku dah pernah cakap kan yang aku nak buat business kan. Business yang menjadi pilihan ialah pakaian. Alhamdulillah stock dah selamat diambil dan berada di dalam tangan. Untuk permulaan ni aku tak ambil banyak stock, bergantung pada permintaan. Kalau permintaan memberangsankan banyak la stock yang akan diambil. Untuk permulaan design yang menjadi pilihan hati haruslah peplum kan, sekarang tengah musim kan, tak nak la ketinggalan. Untuk kali ni stock yang di ambil hanya peplum labuh. Free size (fit from s to L). Tadi update teaser je dulu kat facebook, gedik kan nak teaser2 jugak kan, ade jugak yang pm kt facebook tanye ade tak size yang besar. Disebabkan ade yang bertanya akan diusahakan untuk cari plus size agar yang badan berisi pun turut boleh bergaya. Size badan bukanlah penghalang untuk anda semue bergaya ye. Tadi kawan datang rumah nak tengok stock baju, dia pun teringin jugak nak peplum, tapi sayang sebab tak muat dengan dia. Peplum ni memang muat dari size S ke L. Yang berbadan berisi aku akan sedaya upaya mencari stock peplum untuk anda ya *gigihkan*. Sempat jugak jual kat jiran depan rumah, tapi mak cik kawasan sini lebih berminat dengan skirt, sebab design peplum tak berape sesuai dengan usia mereka kot.


Belum update semue stock lagi, ingat nak update malam ni, tapi kejap lagi mesti ramai yang fokus tengok maharaja lawak kan. Sebenarnye aku yang nak fokus tengok ni, nak balik rumah mak mertua tengok kat rumah mertua. Jadinye stock akan diupdate pagi esok, cuti dihujung minggu eloklah cuci mata tengok baju baju yang aku jual di facebook ya. Sesiapa yang berminat boleh la tengok di facebook aku esok ye. Kalau ade sebarang pertanyaan bolehla mesej aku teros di facebook ya. Ok la nak bersiap ni nak balik rumah mak. 


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

20 comments:

  1. Peplum? Love it! Upload kat blog skali ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok dear, dija busy arini, nanti malam dija upload ye.. boleh zura cuci mata, kalau ade yg berminat boleh la beritau, zura duduk area skudai ke? kalo duk area skudai boleh dija pass by hand ke..:)

      Delete
  2. wah mcm comel je peplum ni.goodluck ye business :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear, doakan dija ye :) memang comel comel, ikotkan tuan nye nak pakai sendiri je semue, tapi kene jual dulu ni..hehe

      Delete
  3. wahhh..da wat bisness da. Linda doakan djah suksess dgn bisness djah. Wat bisness sgt best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear, tula baru nak start ni, dah kawin saje nak cari duit poket lebih kan..hehe

      Delete
  4. dijaa..amik stock tuk plus size jugakk tauuuuu..heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok dear, akan diusahakan :) nnt ade stock dija inform teha ye :)

      Delete
  5. Goodluck ;) comei peplum biru tu..i xley order,xmuat,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank dear :) ala nnt ade yang plus stock i inform ye :)

      Delete
  6. Replies
    1. thanks sya.. dija dah update peplum2 tengok la, boleh cuci mata..hehe

      Delete
  7. wah.. dh jd bisneswoman skrg.. gud luck dear!!!
    peplum mmg best.. org baru jer bli selai, jumaat lepas.. lom sempat pakai lg.. heheh...
    anyway, org pn ngah tggu stock sampai ni.. bisnes kain ela.. nnt dija senang2, leh la view yer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. suke tau pakai peplum, nanti aizu tengok la dija dah update dah kat blog stock peplum, mane tau ade yang aizu berkenan ke kan :)
      In Sha Allah, Nanti aizu update dija tengok ye :)

      Delete
  8. Wahhh....peplum.Nanti update kt blog taw.Sha xle bukak fb kt ofis.Hehehe.Gudluck dija utk bisnes dija.Kalau ade yg sesuai nanti sha support k.InsyaAllah.Semoga bisnes dija maju dan diberkati.Amin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. Thans for the dua..:) ok sha dija dah update, sha comel je pakai peplum tau auww promote baik punye, kalau ade berkenan email dija ya :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate