Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, March 16, 2011

~~1st Giveaway Zanariah Tap Blog~~

GA lagi?? kali ni GA dianjurkan oleh cik Zanariah Tap~~
excited nak masuk GA ni kan sebab teruja tegok hadiah tempat pertama tu~~
ni hadiah-hadiah yang disediakan:
1. Vintage dress dan satu kotak besar homemade chocolate
2. top blouse dan satu medium saiz homemade chocolate
3. homemade chocolate
teruja tak korang nak dapatkan hadiah tu, marilah ramai-ramai join contest ni, korang click je picture kat bawah ni~~


tapi kene jawab soklan dulu~~
"Berapakah berat badan saya sekarang?"
saya yang dimaksudkan tuan punya blog tu la~~ saya rasa 47kg.. betol tak??

lastly nak tag:

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate