Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Friday, March 18, 2011

~~wAh kt uMah Ada DaDaLi DAlaM kerEtA ade oPick~~

yuhuuu...
dari semalam aku tak buat ape sangat kat umah, online je kan, nape minggu ni tak stress and tak berape nak busy kan? sebab minggu ni kelas yang paling ditakuti oleh semua orang tak ada sebab lecturer tu busy..
selamat la kan minggu ni, minggu ni  memang la selamat, minggu depan tak tahu ar lagi kan..hehe
kerja yang dia bagi pun tak buat-buat lagi, aku boleh pulak duduk bersenang lenang.. memang saje cari nahas ar kan..:p
semasa aku sebok duduk melayari internet kan, tiba-tiba je aku dengar suara, eh kenape pulak ada DADALI kat rumah ni???
la, bukan DADALI ar, rupanya suara zura yang tersangat la merdu tu duk ulang-ulang nyanyi lagu DADALI,haha
sabar je la..
tapi lagu tu memang best ar, menusuk jiwa, jiwang ar pulak~~haha
lagu disaat ku mencintaimu, ulang banyak-banyak kali pun tak bosan ar, sebab tu cik zura tu duk ulang je lagu tu sambil menyanyi, dah nak tido baru la berenti nyanyikan, nasib baik ar tak nyanyi dalam tido kan,haha
yeaaa, ari ni pergi kelas naik kereta, dah dua hari naik bas, tak larat dah ni, ceh lupe daratan dah ni, sem-sem lepas bukan tak pernah naik bas, mengada lebih pulakkan tak nak naik bas..hehe
tak suka naik bas ar sebab korang faham-faham je la pelajar-pelajar uitm ni suke naik bas bertolak-tolak kan~~
thanks kak bel bawak kitaorang naik kereta selalu, sayang kak bel lebih arrr~~<3
bila masuk je keretakan, la, bila pulak OPICK naik kereta sekali nI?????
opick ulang-ulang nyanyi lagu rapuh, ni lagi satu lagu yang menusuk jiwa ar,memang best ar, suara pun pehhh~~
tapi rasanya macam suara pompuan pulak bila dengar betol-betol,bukan OPICK ar, tu suara kak bel ar~~

picture ni aku copy je~~ senang nak bagi korang nyanyi, lirik pun dah ade tu :)

tak tahu la sape berjangkit sape ntah~~
semalam satu hari zura ngan kak bel duk ulang nyanyi lagu opick+dadali..haha
layankan je la~~


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate