Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, March 15, 2011

~~zUrA mAnDi SAbUn + TePung~~

yuhuuu...
banyaknya masa minggu ni kan nak update entry tiap-tiap ari kan~~
tajuk entry bukan main lagi.. hari ni birthday cik zura kita~~
housemate merangkap classmate saye jugak teman bergaduh+berperang mulut semua la~~
mesti zura ingat kita tak ingat birthday awak kan, tu semua lakonan je, wa dah wat perancangan baik punya(tiba2 mood ganas la pulak)..hehe
nasib baik ari ni kelas sampai tengah ari je, ayu pulak tak ada kelas kan, kebetulan zura ngan eryn nak amik gambar tuk letak kat resume diaorang, memang kebetulan yang baik, so, dapat la kitaorang membuat preparation yang baik~~
ayu dah beli bahan-bahan untuk buat bihun~~
aku dengan kak bel beli kek kat kedai baru kat seksyen 7~~
best jugak ar kedai tu, sementara beli kek sempat jugak ar kitaorang ni beli tart telur kat kedai tu, sedap jugak la, lapar punya pasal kan..hehe
yang si zura dengan erin and jojo amik gambar bukan main lama lagi, korang kalau amik gambar tak cantik jugak tak tau la kan..haha gurau kasar nampak~~
tak tahan tunggu korang kitaorang dah abiskan satu bekal nasi goreng yang dibekalkan oleh mak kak bel, sedap tau..hehe sebab tu la dija dah kenyang tadi sebenarnya, pandai tak kita berlakon..hehe

zura mula-mula balik tu, dia terkejot la kitaorang nyanyi lagu birthday siap ada kek lagi..hehe
muka pun dah nak nangiskan, tak payah ar zura nak buat-buat drama air mata ni, wa tak layan ar..haha
apa pun dija nak ucapkan happy birthday~~
semoga panjang umur, murah rezeki and cepat-cepat la jumpa jodoh kan..haha
tak nak adam rafael macam jojo ke?hehe

selamat hari tua zura~~

zura control nangis dah ni~~

picture diambil oleh anak buah ayu, menjadi jugak gambar~~

zura bersame anak-anak~~

excited dah ni tunggu kek~~

paling romantikkan~~

berlakon sangat~~

wa, jojo pun kene suap~~

laparnya ayu~~ mulut raksasa

ingat kita orang sambut dengan tenang ke..
sabar ya zura, cik khadijah akan berlakon dengan mantap, memang hebat la lakonan cik khadijah kan~~
akhirnya zura berjaya dimandikan dengan air sabun + tepung~~
tahniah semua~~
ni la hasilnya~~

zura=zombi~~ muka redha je~~


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

3 comments:

  1. nida=owh suker ekh ko...
    dija=owesome giler air sabun tuh,tepung sampai masuk dalam mulut wa..da cam kueh donat rasenyer=)

    ReplyDelete
  2. nida: memang terbaikla, sebab zura dh jadi zombi.haha
    zura: kan baby ckp acik dh macam donut, memang sesuaila..haha pas ni kita gune tepung tu untuk wat donut~~

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate