Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, March 17, 2011

~~CONTEST : JOM COVER MULUT!~~

amboi.. sukenya kan nak join-join contest ni~~
hadiah kali ni pun lumayan sebab tu excited nak masuk, untung-untung menang kan..hehe
contest kali ni dianjurkan oleh cik nordiyana, sempena anniversary blog dia yang pertama pada 26 mac ni~~
syarat nak join blog ni mesti follow cik diyana~~
saya dah follow, follower ke 554, nombor macam bertuah je kanm..hehe
sape-sape nak join boleh klik picture kat bawah ni~~

 

gambar yang dipertaruhkan~~~
tadaaaaa~~

dah cover mulut dengan sandwich yang dapat free pagi tadi..
style tak~~

so, sekarang nak tag dua orang kawan la nak ajak join contest ni~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate