Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, March 17, 2011

~~KAMI SWEET CONTEST~~

yuhuuu.. contest lagi...
pagi tadi duk boring-boring sementara tunggu kelas kan terbaca pulak kat dashboard aku ade orang join contest ni, aku pun dah tak sabar sangat nak balik, nak upload gambar nak join contest ni~~
sebab dengan perasannya aku rasa kami sweet sangat~~
perasan gila kan..hehe
mula-mula macam biasa la, korang follow dulu blog penganjur ye~~
saya follower ke 210,:)
so, sape-sape nak join contest ni boleh la klik picture kat bawah ni~~

 

ni gambar yang aku pertaruhkan~~

ceh, aku rasa gambar ni dah cukup sweetttt dah~~
korang rasa sweet tak??hehe

nak tag:
angah
zura

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

terima kasih bagi sepatah dua kate