Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, March 16, 2011

~~tUnAnG kAk BeL dAn AMaD??~~

Yuhuuuu~~~ terujanya nak update blog..hehe
cerita ni dah lama dah tapi disebabkan dapat picture lambat, tu yang aku lambat update cerita ni~~
tajuk bukan main lagi, baca mesti macam nak pengsan kan korang semua, kak bel dengan amad tunang??? biar betol kan?? diaorang sebulat suara memilih hari sabtu, 12-03-2011tarikh pertunangan mereka~~
la, korang tak percaya lagi ke??
ni betol-betol, bukannya cobaan~~ haha
korang tak percaya, tengok la picture pasangan bahagia ni..

selamat bertunang kak bel dan amad, dah macam gambar kawin kan..haha
























hahaha.. korang tak puas hati lagi ye..haha
sebenarnya bukan amad dengan kak bel yang tunang, tapi diaorang ni kan memang over je lebih, wah sentap pulak..haha
yang sebenarnya tunang adalah...
ERYN..
tahniah eryn, semoga bahagia, cepat-cepatlah kawin ye..hehe


wah.. eryn tayang cincin jeles i tau~~ i nak gak..hehe bila la nak tunang pulak kan, nak jadi cam eryn, tunangan orang~~hehe

tapi sedihla, tak sempat tengok eryn disarungkan cincin oleh bakal mak mertua dan eryn kene makan gula~~
orang penang memang adat dia kene makan gula masa tunang tu, darah manis katenya~~
disebakan tunang eryn orang penang, eryn pun kenelah makan gula jugak, tahniah eryn, sedap tak makan gula??hehe
kitaorang lambat sikit sampai sebab sesat nak pergi umah eryn..hehe

sempat lagi paksa amad amik gambar dalam kereta~

sampai pukul tiga lebih, memang dah lapar gila tau daripada pagi tak sarapan langsung~~hehe
sampai je jumpa eryn apa lagi terus la makan~~
aku makan nasi putih+ayam goreng+udang sambal.. makan banyak-banyak tau, membesarkan perut je kan..hehe

siap makan sempat lagi amik gambar~~

bersama hantaran, muka aku tu dah kenapa..hehe

memang paling suka amik gambar kat tingkap~~hehe

ha, yang ni paling kelakar, kitaorang saja-saja je suruh eryn amik gambar baling bunga, pastu buat-buat nak sambut, kononya orang yang sambut tu lepas ni turn dia la pulak tunang..hehe
tu main-main je bukan betol pun~~
ayu la paling kelakar, dia siap macam main bola jaring nak berebut bola, siap tapis bunga tu pastu bunga jatuh atas kerusi dia amik cepat-cepat, kelakar gila, punyalah nak kawin cepat...haha
pastu ayu dah malu sendiri..haha
brown cepat-cepat la pinang ayu, ayu dah tak sabar dah..hehe

tengok tu, tangan ayu paling tinggi nak capai bunga, aku relax je..hehe

eryn nanti kahwin jemput dijah ye~~
pertunangan kak bel dengan amad bila pulak ye, diaorang terus kahwin je kan, kan?hehe


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. dijah, kalau nak tunang or kahwin, jangan lupa inform ya? nak jugak join meriahkan event. hihi

    ReplyDelete
  2. cik hajar: hehe, insyaAllah jemput.. hajar jgn xjmput kita pulak..hehe

    ReplyDelete
  3. tak mungkin k.bel akan bertunang dgn hanye memakai tudung oren + bju kurung oren.. aku tak akan tertipu~~~

    ReplyDelete
  4. hahaha.. kak bel kan vogue.. mane leh pakai cam tu je kan.. tak glamer ar..haha

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate