Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Monday, March 21, 2011

~~wE gOt mArRiEd~~

yuhuuu~~
entry ni bukan nak cakap aku dah kawin pulak ye~~
korang mengikuti tak reality show korea, we got married?
disebabkan aku baru pas tengok rancangan tu, mood nak update entry ni membuak-buak tau..hehe
sebelum ni, aku tak penah pun tengok rancangan ni, ni session yang ke tiga pasangan yang ketiga, sebab aritu aku boring jadinya aku mintak la housemate aku reality2 show korea, dia memang peminat setia korea, aku ni suke tengok reality show je, cerita korea kurang minat la, sebab jalan cerita dia same je boring la, baik layan cite jepun, tapi reality show dia memang aku suke la..:)
teringat pulak zaman aku kat segamat kan cik tiqah, tengok love letter cam orang gila gelak, rindunya zaman kat segamat dulu..:)
reality show ni korang memang patut layan la..
aku tengok dari episod 1, sekarang tak abis lagi, korang search je kat youtube, download je sendiri, rancangan ni dia bergantung pada pasangan tutau, kalau pasangan tu dah nak stop dari rancangan ni diaorang nak kahwin betol-betol ke (sekarang ni kahwin tipu-tipu je) ataupun nak berpisah je, jadinya dia akan berhentikan la~~
pasangan yang sweet yang terpilih masuk rancangan ni dua-dua penyanyi, aku kalau tak tengok rancangan ni sumpah tak kenal..haha
tapi hensem mamat tu, nama dia nickhun kumpulan 2pm pasangannya victoria kumpulan f(x) (macam mana nak sebut nama kumpulan ni sebenarnya, tak reti ar..:p)
saku siap like page dia orang kat facebook punya la fanatik dengan WGM ni, korang pun kalau suka like la page khuntoria, khuntoria ni gabungan nama diaorang berdua, comel kan~~
diaorang ni muda lagi, kalau tak salah aku, nickhun tu baru umur 22tahun, victoria 23 tahun, tu yang comel tu same-same muda lagi, diorang memang sweet la..  nickhun asal daripada thailand, victoria pula daripada china, percintaan antara dua negara la.. jadinya diaorang tak berapa fasih sangat bahasa korea, lagi-lagi victoria, dia selalu buat kesalahan ejaan, maksud pun dah jadi lain, comel je~~
diaorang jumpa dalam dua kali seminggu ke, sekarang diaorang dah dapat rumah dah tau, rumah untuk ujung minggu bila diaorang jumpe, lagipun diaorang ni busy la, selalu wat show merata-rata tempat~~


comel kan nickhun~~
love you 2..hehe perasan pulak, ni dia cakap kat wife dia la victoria~~

victoria..:)


bisik ape la tu~~

KhunToria WGM S2
sweeetnya~~
okla, nanti aku sambung lagi cerita pasal diaorang ye, ni baru introduction je ni..hehe
daaaa~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. haha.. nickhun ensem oke!
    ni wgm seohwa da nak abes.. sob sob..
    tu lg comel ;)

    ReplyDelete
  2. goguma couple the best..younhwa & seohyun..

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate