Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Wednesday, March 2, 2011

~~kEkaSihMu TeRtingGal Di MoNorAiL~~

wah, seronok benar semalam shopping kat times square dengan akma and hubby dia amad..hehe
kita orang pergi TS naik bus je, senang kan nak angkat luggage yang kak bel beli tu naik bas...haha
ni gambar2 kami masa tunggu bas..:)


ni la pasangan bahagia..:)

rambang mata tau.. semua nampak nak beli~~
kalau tak ada my sayang kan, diri tak boleh dikawal semua nampak nak beli..hehe
ada pulak penyokong lagi ar seronok~~
aku pun dah kene marah ngan amad sebab dah jadi penghasut suruh kak bel beli macam-macam kan..hehe
tengah ari tu, makan wendy's wat kali kedua, saje je nak ajak amad ngan kak bel kan..
masa tengah ari tu makan berempat..
sape lagi sorang tu ye??

tu dia pic kami tengah menjamu selera.. nyum2.
wendy's oh wendy's..
orang yang paling lapar~~

makan je tak berenti2~~




resit kak bel ni~~saje nak poyo tunjuk resit~~

nyum2.. bertambah COMEL la kak bel..:)

pas dah kenyang2 tu operasi kami menggila dah bermula~~
nampak semua barang nak belikan..
baju sangat murah ok~~

kak bel frust sebab amad tak bagi beli baju tu~~

ni la luggage yang kak bel beli~~

masa balik la paling kelakar~~ cian amad tertinggal kat stesen monorail, sebabkan amad pegang luggage kak bel yang comel tu~~
masa tu dia orang dah macam buat filem melayu habis~~
sambil pintu tertutup, kak bel punya tangan pun angkat sambil panggil "HUBBY"~~
haha, kelakar gila~~
kak bel siap cakap lagi selama kita orang couple lima tahun tak pernah terpisah macam ni..haha
kelakar sangat kan~~
ni semua gara2 luggage tu kan, kalau tak mesti amad dapat naik monorail tu tau..hehe


muka masing2 dah penat tau berjalan seharian~~

selasa ada test tau..
kita orang boleh seronok berjalan2 plakkan~~
masa makan tu dapat pulak message yang test postpone~~
wah, ruginya, kalau tau jalan lame2 lagi kan..hehe
siap cakap kat amad lagi "antar kita orang kat times square smula"..hehe

ni la hasilnya barang2 yang kitaorng beli..
aku tak beli banyak pun, ni je~~

pink-purple
cantikkan, saje beli beg ni, senang nak letak duit+handphone masa jalan2 kat langkawi nanati~~ amboiiiiiii..:)


baju baru~~ pakai warna hitam nampak kurus cikit kan, kan?? jawab je la kan, nak sedapkan ati aku ni ha..haha ni pun nak pakai pergi langkawi ni.. Excited gila..huahuahua

barang2 ni dibeli oleh amad untuk kak bel~~
comel kan, jeles i tau~~ laptop, luggage and camera yang comel kan~~
nak gak, nak gak~~
dapat yang beg kecik tu pun jadila, sangat comel ok~~
agak2 ada ke orang nak belikan ye???
hehe







TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate