Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Tuesday, March 22, 2011

~~bReakFAst YanG mUraH @ McD~~

yuhuuuu~~~
amboi ari ni sempat jugak breakfast kat mcd, banyaknya duit kita orang kan, ha makan pulak ngan someone special kan, sape la yang special sangat tu?hehe
dengan boyfriend ke skandal?
ceh, mane ade skandal ar..
kali ni gi makan dengan kak bel, jojo ngan eryn~~
cian zura kene tinggal, sape suruh tak balik lagi zura kan rugi~~
tapi zura tak ada rugi la kan, kalau tak dia mesti makan tak abis, boleh kita orang abiskan..hahaha
kita orang breakfast kat mcd pun sebab ade voucher la, untung gila-gila la, just beli air je, kita orang beli je dua tea harga dalam rm6 lebih je, bagi dua baru rm3 kan, pastu dapat 2 set breakfast, best tak, best tak?
cepat, cepat, gi dapat kan voucher beramai-ramai~~
dah dua kali tau kita orang breakfast kat mcd gune voucher, badan pun dah macam di pam-pam kan~~
ceh, promote untuk mcd pulak, mcd pe lagi, bayar la aku dah promotekan ni~~
nak gi amik voucher lagi la, next week boleh gi breakfast lagi..nyum2..:)
enjoy tengok picture kitaorang makan-makan..hehe

ni gambar masa zura ade, zura tak ade letak gambar zura pun jadi la..hehe

ni la set breakfast yang sedap tu~~

banyaknya jojo makan~~

jojo lagi~~

daaa~~~




TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

No comments:

Post a Comment

terima kasih bagi sepatah dua kate