Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, March 17, 2011

~~Contest sweet couple yang paling cool n comel~~

yuhuuu~~~
contest, contest, contest~~
jom la ramai-ramai join contest ni kalau korang rasa korang sweet couple yang paling cool and comel~~
disebabkan aku pun perasan yang kitaorang ni sweet couple yang paling cool and comel, aku pun join la contest ni~~
contest ni dianjurkan oleh dekcik~~
first kene follow blog dekcik dulu, yuhuuu.. dah follow dah, saya follower yang ke 289~~
sape-sape nak join click je picture ni k~~


ni gambar yang dipertaruhkan~~

tadaaaaaa~~~
comel kan, comelkan?
siap ada effact buble2 lagikan~~
ni masa kitaorang teman angah aku nak photoshoot kat istana garden, johor, untuk dia kawin, tapi nape pulak kitaorang over pulak ni..hehe
masa ni my sayang dah penat dah duk layan aku nak gambar je, aku kan gile camera, tapi dia tetap melayan kerenah aku kan.. comel kan, comelkan? korea sangat, nak peace-peace kan~~

rasa gambar ni comel gak, gambar malu2 nak bagi bunga kan..hehe

lastly, nak kene tag lima orang:
daaa~~~~

TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. so sweet..
    thanks join..
    gud luck..

    ReplyDelete
  2. alaaa dijah...,
    kte xde gmbar2 chanteq mcm dijah ngn zaki..:(

    ReplyDelete
  3. dekcik:thanks
    fana:gi la amik gambar sweet2 pastu leh masuk contest..:)

    ReplyDelete
  4. keputusan tuk contest dekcik telah diumumkan..tq 4 join..

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate