Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Sunday, March 13, 2011

~~GIVEAWAY PERTAMA PEONY PINKY~~

ceh, banyaknya masa terluang, disebabkan terlalu banyak masa terluang ni, aku pun saje la join cik mimi GA ni~~ ni 1st GA yg dianjurkan oleh cik mimi~~ cik mimi nak bagi adiah sebab birthday dia bulan april ni, kebetulan pulak kan birthday saya pun bulan april~~
jadinya saya ni pun saje je nak cuba nasib mane la tau menang ke kan, bertuah ke kan~~


sape-sape yang berminat nak join GA ni, boleh click picture ni~~
untuk GA ni saya nak tag:


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. thanz coz join my fes giveaway...gudluck!!

    ReplyDelete
  2. hehe.. mana lah tau bertuahkan cik mimi, mng plak..hehe

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate