Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Saturday, March 12, 2011

~~bAby sittEr o BabY sittEr~~

selamat bercuti sekolah bagi adik-adik yang bercuti sekolah~~
cuti sekolah ni, kakak ayu antar anak-anak buah dia yang comel-comel dan tak reti duduk diam kat umah sewe kita orang~~
sebelum ni dia orang dah pernah duduk umah ni dah, tu yang diaorang tak kisah tu, cuma kali ni lama sikit la, cuti sekolah seminggu, seminggu la diaorang duk sini~~
pelajaran pertama: ceh, siap ada pelajaran pertama lagi kan~~
aku tak suka budak2 kecik bahasa kan diri diaorang aku kau, sebab daripada kecik lagi babah aku memang tak bagi cakap aku kau, tapi dah besar ni, ikot suka ati je cakap kan~~
aku suruh diaorang cakap i, you, haha comel sangat~~
yang kecik tu asik tersasul je, bila aku cakap je ha, cakap apa, tak boleh cakap aku, cakap apa?
dia pun mula la pikir, i kan? ikot suka ati je~~haha
comel sangat kan~~
so, nanti bila dah ada anak aku nak dia orang bahasa kan diri saya ataupun nama, kan lebih comel kan~~
kakak dia dah sekolah rendah, dia suruh ajar sains, memang tak ingat la dah kan, lagipun tak minat sains la, kalau math ok la kan~~
bila jaga-jaga diaorang ni teringat si kecik izzah kat umah, rindu pulak~~
dengan adanya diaorang kat umah, aku terpaksa la bangun tidur awal kan, sebab diorang ni pukul 7 dah bangun, tapi aku bangun lambat gak sebenarnya..hehe tutup pintu, diaorang tak kacau la kan~~pandai tak..hehe
ari ni birthday baby, tapi semalam lagi kitaorang dah celebrate, tapi baby terkejut + malu agaknya, terus dia terdiam tau, cam malu2..haha kelakar je, biasanya budak kecik kan excited sikit bila sambut birthday, dia jadi lain pulak~~

ni picture diaorang~~

ni diaorang tengah leke tengok cerita zoo~~

happy birthday baby yang ke 5~~ muka terkejut~~











TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. baiknye kakak dijah...nanti besday kite kak dijah buatlah party taw.hahahaa

    ReplyDelete
  2. hehe.. ok adik fyza~~ nnt kakak dijah watkan birthday party ye..:)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate