Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Thursday, November 15, 2012

Another 14 days

dup dap dup dap.. tinggal 14 hari lagi, perasaan cam ne ye? nervous jugak la, sebab ade la bende yang masih tak settle lagi, doakan semue berjalan lancar ye :) 




Aktiviti hari ni hantar kad untuk exwingmate aku mase diploma dulu tempat perjumpaan jusco bukit indah, sebelum keluar dah siap cecantik ni, anak buah aku yang comel tu boleh pulak yak, terpaksa la bersihkan dulu dia baru boleh keluar, haish dah ade anak nanti tak merase la nak cecantik lebih kan, suke berangan lebih lebih kan hee tadi meriah jugak la borak ngan cik fyza, fana dan memey, mesti orang kat situ sakit ati je dengar kitaorang berbual suara semue nak loudspeaker campur dengan memey gelak tak boleh control punye la kuat, ingat nak jumpe jap je bagi kad, bile dah jumpe memang tak boleh kejap je la adik pun sampai dah bosan, aku mestila bawak adik, aku bukan berani bawak kete ni, pas kawin nanti kalo nak jumpe diaorang encik suami la yang kene hantar kan, sampai kebosanan la kene tunggu je, sempat pulak masing masing posing sebelum aku bertukar status dari cik ke puan dalam 2 minggu lagi, insyaAllah :) tak puas amik gambar kat pizza sambung pulak kat luar tu












lepas amik amik gambar diaorang ajak beli hadiah, beli hadiah tuk wedding aku, aku pilih sendiri, akhirnye setelah berfikir nak ape, angah dah belikan vacuum, pas kawin aku duduk umah mama babah sementara la, nanti la baru beli umah sendiri, tapi best je dapat barang umah, setelah masing masing pot pet nak pilih hadiah akhirnye diaorang pilih fruit mixer, aku cakap hadiah bawak mase kawin nanti, siap balut lagi, sampul pembalut tu aku yang pilih sendiri haha happy gile dapat borak borak ngan kawan kawan, mase wedding nanti diaorang datang tapi nak borak panjang pun mane boleh kan, ramai orang :) happy bile orang cakap dah kurus sikit, walaupun tak kurus sangat pun, bangge je hee
selepas selesai aktiviti membeli hadiah aku dah plan nak balik je, tapi sempat singgah beli takoyaki dengan kek choclate indulgance nak bawak balik, sampai kat kerete aku cakap kat adik eh kenape lampu kerete hidup ni, haruslah lepas tu kereta tak hidupkan, ape lagi, mestila teros call babah, babah la yang datang, sempat la sementara tunggu habiskan makan takoyaki satu kotak, konon nak bawak balik rumah, nasib la orang kat kete sebelah dah nak balik dia tanye ade masalah ape, dia tolong charge kan, sambung dengan kerete dia, 
sempat posing kat kerete kan

babah la penyelamat bersame abang di sebelah

mulenye nak balik awal nak pergi taman u, nak singgah umah kak nana nak amik flower roses satin yang aku tempah dan nak hantar kad kat kawan yang duduk area situ, tapi tak larat pulak, dan kerete tu boleh la lepas sampai umah je, balik tak pasang aircond dah, okla esok jela sambung siapkan brideroom dengan photobooth, kepenatan seharian jugak la keluar ni, dah dekat majlis ni tak elok keluar selalu kan, nak suruh encik tunang beli lampu tidur nak letak dalam bilik nanti, owh tak mandi lagi ni, nak mandi pastu nak tengok cerita putera rayyan pulak ni


TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

2 comments:

  1. dup dap dup dapppp..hehehehe
    semoga semua berjalan dengan lancar ;)

    ReplyDelete

terima kasih bagi sepatah dua kate