Google+ Followers

~~pEnGikUt sEtiA~~


Monday, November 12, 2012

Wedding Preparation 35: Shawl Nikah with Pearls and 3D Flower


tutup cerita sedih untuk semalam semoge hari ni dan seterusnye lebih baik dari semalam, nak kawin ni banyak la dugaan yang datang kan sebab pasti ianye akan menjadi kenangan paling manis lepas ni, hoyeah nak jadi lebih positif, insyaAllah nak buat perkara yang baik lagi lagi mendirikan masjid mesti Allah permudahkan kan :)
ingat nak tengok istanbul aku datang hari ni rase cite tu macam comel je, tapi malam ni encik tunang kerje nak ajak tengok siang ni harusla dia nak berehat je kat rumah, tapi sempat encik tunang hantar mcd kat umah ok, ececeh sweet la tu, tak ade maknenye sweet, aku yang mintak pasal tu la dia hantar pastu mintak bayaran haha comel je kan :) mengidam gak nak dapat laki sweet bile tulis je nak mcd berdesup orang tu hantar, tapi apakan daya tu bukan tunang aku, dia ade jugak sweetnye yang tersendiri, bab yang tadi kene mintak baru dapat
disebabkan hari ni kebosanan nak buat pearl hb pun tak boleh, aku pun sambung la jahit pearl ngan letak bunge sikit kat shawl, aritu dah jahit kat bawah ni tambah sikit je yang kat atas kepala pulak 
pearl aku guna warna turquoise, beli kat mane nanti cite, bunge combination colour peach ngan turquoise, rase nak jadikan veil pun boleh, tadi cube cube sebab ade lace macam keras kat kepala tak cantik pulak, pakai je inner kat dalam pastu pakai veil ni pun cantik kan, ingat nak pakai crown tapi kat atas tu macam dah cukup crowded sangat pulak kan 

*jom nak tunjuk sikit shawl yang dah siap dijahit dengan pearl dan bunge, tapi macam dah tunjuk semue jugak la *




TERIMA KASIH SUDI BACA, KALAU SUKE BOLEH TEKAN LIKE DAN TINGGALKAN KOMEN. LOVE -DIJA-

4 comments:

  1. wow.....cntik pulak tgok warna ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah macam2 kombinasi warna, sebab putih tak nak pakai putih nak nampak kelainan sikit :-)

      Delete
  2. salam dear, salam kenal. nadia singgah sini. alang2 nadia terus follow. cantikkknya. :) orang panggil trend colour blocking kan. walaupun warna tak seakan2, tapi tetap cantik bila digabungkan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam dear, thanks follow dija, salam kenal, best kan colourful :)

      Delete

terima kasih bagi sepatah dua kate